I-Mediat Oy valitsi kumppaniksi LEDiMedian

LEDiMedia toimii I-Medioiden teknisenä kumppanina digitaalisessa näyttöliiketoiminnassa; yritys ylläpitää I-Medioiden olemassa olevaa screen-verkostoa, ja antaa tukea sekä ideoita uusiin teknisiin ratkaisuihin. LEDiMedian laatu, palvelukyky ja vastuulliset ratkaisut ovat vakuuttaneet I-Mediat.

I-Mediat osti marraskuussa 2018 Seinäjoella toimivan W-Media & Management Oy:n digitaalisen ulkomainonnan liiketoiminnan. Kaupan myötä I-Medioiden tarjoomaan tuli mukaan ulkonäyttöjä, kauppakeskuksissakin hyödynnettäviä infonäyttöjä ja liikuteltavia näyttöjä, joita voi hyödyntää esimerkiksi erilaisten tapahtumien yhteydessä.

”Meillä ei ollut tämän tyyppisestä liiketoiminnasta kaikenkattavaa tietoa etukäteen. Olemme saaneet LEDiMedian asiantuntijoilta paljon apua ja vinkkejä siihen, mitä on syytä ottaa huomioon. Kaikkiin kysymyksiimme on aina vastattu, ja vuoropuhelu on ollut joustavaa – LediMedian palvelualttius on ollut erinomaista”, kehuu I-Medioiden myyntijohtaja Timo Ranta.

Vahva luottamus laatuun ja osaamiseen

Uuden liiketoiminnan myötä I-Medioille syntyi tarve myös näyttöjen huoltamiselle – oli mietittävä, miten olemassa olevaa screen-verkostoa ylläpidetään. Tähän vahvaksi yhteistyökumppaniksi haluttiin mukaan LEDiMedia. Vähitellen I-Medioiden oma näyttöliiketoiminta on laajentunut. Viimeisimpinä lisäyksinä ovat olleet Kuortaneen Urheiluopiston ja Seinäjoen Ravikeskuksen uudet 25 m2:n ulkonäytöt, jotka toimitti LEDiMedia. Samalla näyttöjen ylläpito onnistuu yrityksen kautta vaivattomasti.

Erityisesti LEDiMedian laadukas ja vastuullinen tekeminen vakuuttivat I-Mediat. Ranta muistuttaa, että ostajan kannattaa olla tarkkana, eikä tarttua halvimpaan mahdolliseen tarjoukseen. Erot muun muassa komponenttien laadussa, huollettavuudessa ja takuussa saattavat olla suuriakin. I-Mediat onkin halunnut valita kumppanin, jonka kautta saa laadukkaita tuotteita, joilla on pitkä elinkaari. LEDiMedian toimittamat tuotteet tulevat suoraan auditoiduilta valmistajilta ja tuotteen sopivuus varmistetaan ennen toimitusta. Lisäksi kaikilla toimitetuilla screeneillä on CE- ja RoHS-hyväksynnät.

Luottamus monipuoliseen, tekniseen osaamiseen on ollut vahvaa. Kumppanuus on tuonut lisäarvoa kummallekin osapuolelle. ” Meillä on talon sisällä ja konsernissa vahvaa markkinointi- ja viestintäosaamista: tuotamme itse näytöille sisältöä, muokkaamme aineistoa ja hallinnoimme sitä. Arvostamme kuitenkin erityisen korkealle LEDiMedian osaamista ja näkemystä siihen, millaista sisältöä ja missä tarkkuudessa, näytöille kannattaa tuoda. Näyttöliiketoiminnassa meille on myös tärkeää, että pystymme hyödyntämään samaa kumppania sekä I-Medioiden omiin, että asiakkaidemme tarpeisiin. Esimerkiksi tällä hetkellä meillä on tarvetta eri kokoisille näytöille, mutta myös av-laitteille. LEDiMedia pystyy vastaamaan osaamisellaan tähän kaikkeen.”, summaa Ranta.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Käyntiosoite

LEDiMedia Oy

Kauppaneliö 13 T 7

60120 SEINÄJOKI

YHTEYSTIEDOT

Jarkko Mäkelä, +358 50 056 8959

Jari Nisula, +358 40 088 2045

Lähetä sähköpostia

etu.sukunimi (at) ledimedia.fi

info@ledimedia.fi

helpdesk@ledimedia.fi

 

Luotettava Kumppani