Oleellisen tiedon selkeä esillepano automatisoidusti ja päivitetysti on tärkeä komponentti koko yrityksen toimivuudessa. Miltä kuulostaisi juuri sinun yrityksesi tyylinen ja näköinen digitaalinen mainos tai infotaulu jaettuna usealle näytölle toimipisteesi aulassa? Ravintolan menu aina tuoreesti päivitettynä ja brändiin sopivana tai esimerkiksi ERP:n sisältö yrityksen sisäisessä viestinnässä monelle näytölle selkeästi esitettynä ja täysin automaattisesti. Kun kyse on näytöistä, LED screeneistä ja sisällönhallinnasta, Ledimedia luo kattavasti tapauskohtaisen ratkaisun jokaisen yrityksen tarpeisiin yrityksen omaa dataa hyödyntäen.

 

Räätälöity kokonaisuus asiakkaan tarpeisiin sopivaksi

Toimi yrityksesi sitten millä tahansa alueella, Ledimedialla on ratkaisu jokaiselle yritykselle monipuolisten näyttöjen ja screenien muodossa. Ajo-ohjeistukset tarpeeksi suurilla näytöillä helpottavat asiakkaiden paikalle pääsyä. Ja kyllä, Ledimedian näytöt soveltuvat siis myös ulkokäyttöön. Vuoronumerot on helppo näyttää näytöiltä esimerkiksi apteekin odotustilassa. Ajankohtaiset uutiset ja sää voidaan myös näyttää suoraan screeneiltä yrityksen työntekijöille tai asiakkaille. Vain taivas on rajana, mitä informaatiota näytöiltä halutaan näyttää. Parhaimmassa tapauksessa data voidaan automatisoida kokonaan, eikä yrityksen tarvitse nähdä itse vaivaa informaation päivittämiseksi. Asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan on myös mahdollista rakentaa yritykseen sopiva interaktiivinen infopiste tai opastusjärjestelmä!

 

Näytöt sisälle tai ulos monessa eri koossa

Ledimedian laadukkaat infonäytöt voivat olla pitkiäkin aikoja päällä. Ne on suunniteltu kestämään pitkiä käyttöaikoja, sillä ne eivät ole tavallisia televisioita. Näyttöratkaisut suunnitellaan asiakaskohtaisesti ja näyttöjä löytyy 10” kokoisista isoihin videoseiniin ja LED screeneihin asti.

 

Ledimedia on vastuullinen ja valtakunnallisesti toimiva LED screenien ammattilainen

Ledimedia Oy on kotimainen digitaalisen näyttöviestinnän valtakunnallinen ammattilainen. Ledimedia aloitti toimintansa vuonna 2011 tavoitteenaan auttaa asiakkaita vaikuttavan digitaalisen näyttöviestinnän toteuttamisessa. Siitä lähtien tuotteet, palvelut ja ammattitaito on hiottu maamme parhaimmistoon. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus niin tavallisten valomainostaulujen, että digitaalisen näyttöviestinnän parissa.

 

Ledimedia hoitaa myös laitteiden huollon

Ledimedian palvelut kattavat laitteiden lisäksi myös asennuksen, huollon ja tukipalvelun. Oman hallintaohjelma LEDiMediaCloud:in kautta erilaisten media-aineistojen hallinnointi onnistuu helposti mistä päin Suomea tahansa. Ledimedian Seinäjoen päätoimipisteen lisäksi melllä on Helsingin toimipiste. Tuotteiden asennus ja huolto tapahtuu koko Suomen alueella.

Heräsikö sinulla kysymyksiä? Vastaamme mielellämme, joten ota rohkeasti yhteyttä!