Asensimme Käyttöauton Seinäjoen toimipisteelle 23.4. 75 tuumaisen ison infonäytön opastamaan asiakkaita. Infonäyttö tuli tarpeeseen sillä näin huollosta autoa hakemaan tuleva asiakas näkee näytöltä oman autonsa rekisterinumeron ja sen statuksen. Näytöltä selviää myös kuka huoltaa autoa ja millä nostinpaikalla, jotta asiakas osaa suunnata viereisessä huoltohallissa oikealle pisteelle.

Kätevää, eikö? Infonäyttö huollon odotustilassa auttaa asiakasta pysymään kärryillä auton huollon vaiheesta. Asiakkaat voivat istahtaa odottamaan odotustilaan jos huolto on vielä kesken ja seurata luottavaisin mielin huollon valmistumista.

 

Asiakkaan oma data automatisoituna infonäytölle

 

Sisältö infonäytölle tulee Käyttöauton omasta järjestelmästä. Teimme näkymästä kolme eri versiota, jotka näyttävät eri automerkkien autot. Kaikki tapahtuu automaattisesti ja näyttö tuo vaivatta apua asiakkaille, joiden ei välttämättä tarvitse mennä infotiskille asti kysymään asiasta. Samat näkymät näkyvät infopisteellä tietokoneella, joten työntekijän on helppo tarkistaa tilanne, jos asiakas tuleekin tiskille.

Tämänkaltainen infonäyttö on hyödyllinen tukemaan asiakaspalvelun sujuvuutta niin auton huollossa kuin muunlaisissa yrityksissä. Asiakkaan oman datan hyödyntäminen automatisoituna näytölle mahdollistaa tiedon näyttämisen modernisti. Tiedon selkeä esillepano on luottamusta herättävä yksityiskohta asiakaskokemuksessa.

Ensimmäisessä kuvassa näkyvä PHOS projektorin heijastama teksti lattiassa on hyvä lisä. PHOS projektori on yksinkertainen valoprojektori, joka heijastaa lasi tai metallilevyn läpi kuvan tai tekstin. Projektori on hyvä staattisiin sisältöihin, jotka muuttuvat harvoin kuten kuvassa näkyvä teksti lattiaan heijastettuna. Vastaava teippaus lattiassa kuluisi rikki nopeasti.

Heräsikö infonäytöistä kysymyksiä? Ota yhteyttä niin vastaamme mielellämme!