Interaktiiviset mainospinnat tulevat asiakasta lähelle ja luovat näin käytännönläheisen yhteyden yrityksen ja asiakkaan välille. Pystymme ottaa huomioon yrityksen graafisen ilmeen ja näin luoda interaktiivisia mainospintoja, jotka ovat linjassa yrityksen brändin kanssa. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka kioskit ja pylonit tuovat lisäarvoa ja monipuolisuutta yrityksen mainontaan.

 

Digitaaliset kioskinäytöt

Digitaalinen kioskinäyttö on infopiste aivan asiakkaan käsien ulottuvilla. Kioskinäytöt ovat mainioita esimerkiksi julkisiin tiloihin, messuille tai tapahtumiin. Tietoa pystyy helposti selailemaan kosketusnäytön ansiosta. Kioskit sopivat erinomaisesti opasteisiin!
Näyttö sisällöiksi voidaan rakentaa mm. 3D-kokonaisuuksia, kuvia ja videoita sekä verkkosivuja. Kioskit sisältävät IR (infrapuna) tai kapasitiivisen kosketuksen tunnistuksen. Kioskinäyttö toimitetaan omalla K-jalustalla. Käyttöönotto on nopeaa ja laite tarvitsee vain sähkön ja verkkoyhteyden. Kioskeja hallinnoidaan helposti sisäänrakennetulla mediatoistimella, joka voidaan liittää langattomaan verkkoon.

 

Interaktiiviset pylonit

Kosketusnäytölliset pylonit ovat oivia mainospintoja julkisiin tiloihin. Mainospinta on siellä, missä asiakaskin. Kosketusnäyttö on erinomainen tapa esittää tietoa, jota asiakas pystyy tarkastelemaan. Pylonit sopivat esimerkiksi yrityksen aulaan tai kauppakeskuksen käytävälle. Pylonit sopivat myös opasteisiin ja peleihin.

Kosketusnäyttö mahdollistaa mainospintojen välillä liikkumisen ja sivujen selaamisen. Pyloneja on saatavilla mm. 43 – 75” näyttö koossa. Pylonit toimitetaan omalla jalustalla ja eivät vaadi erillistä asennusta. Laite tarvitsee vain sähkönsyötön ja verkkoyhteyden.

Näyttölaitteen sisälle rakennetun mediatoistimen ansiosta on mahdollista toistaa erilaisia media aineistoja. Mediatoistin pystytään päivittämään etänä, joka tekee materiaalin päivittämisestä mutkattomampaa. Yrityksen päivitetty materiaali on näin helposti asiakkaiden nähtävillä. Pystymme luomaan asiakkaan graafiseen ilmeeseen sopivan pylonin, joka on näin osana yrityksen markkinoinnin kokonaisuutta ja brändiä. Interaktiiviset pelit ja opasteet toteutetaan yhteistyössä Valakia Interactive Oy:n kanssa.

Aivan kuten kioskit sekä muut tuotteemme, voidaan pylonit räätälöidä tarpeen mukaan asiakkaan graafisen ilmeen mukaan. Näin myös pyloni on osa yrityksen brändiä. Interaktiiviset opasteet, rajapinnat sekä 3D-kokonaisuudet toteutetaan yhteistyössä Valakia Interactive Oy:n kanssa.

 

Ledimedia on vastuullinen ja valtakunnallisesti toimiva LED screenien ammattilainen

Ledimedia Oy on kotimainen digitaalisen näyttöviestinnän valtakunnallinen ammattilainen. Ledimedia aloitti toimintansa vuonna 2011 tavoitteenaan auttaa asiakkaita vaikuttavan digitaalisen näyttöviestinnän toteuttamisessa. Siitä lähtien tuotteet, palvelut ja ammattitaito on hiottu maamme parhaimmistoon. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus niin tavallisten valomainostaulujen, että digitaalisen näyttöviestinnän parissa.

 

Laitteiden huolto – Ledimedia hoitaa

Ledimedian palvelut kattavat laitteiden lisäksi myös asennuksen, huollon ja tukipalvelun. Oman hallintaohjelma LEDiMediaCloud:in kautta erilaisten media-aineistojen hallinnointi onnistuu helposti mistä päin Suomea tahansa. Ledimedian Seinäjoen päätoimipisteen lisäksi melllä on Helsingin toimipiste. Tuotteiden asennus ja huolto tapahtuu koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä jo tänään, niin suunnitellaan yrityksellenne pylon, kioski tai jokin muu LED-screen kokonaisuus laajasta valikoimastamme ammattilaisten toteuttamana!

Heräsikö sinulla kysymyksiä? Vastaamme mielellämme, joten ota rohkeasti yhteyttä!