Palvelut ja vuokraus

Laitteet, ylläpito ja huolto samassa paketissa.

Palvelut ja vuokraus

Laitteet, ylläpito ja huolto samassa paketissa.

Palvelut ja vuokraus

Laitteet, ylläpito ja huolto samassa paketissa.

Valomainosten ja screenien huolto

Huollamme valomainokset tehokkaasti ja turvallisesti. Hoidamme niin pienet kuin isotkin kohteet vastuullisesti ja valtakunnallisesti.

Lisäksi huollamme LED-screenejä monipuolisesti ja tarkasti. Meillä on tarkoitukseen sopivat tilat sekä työkalut ja pystymme siten korjaamaan jopa yksittäisiä ledejä.

Ota yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä tai haluat tilata huollon.

Kuulumme tilaajavastuu rekisteriin ja meillä on korkein AAA luottoluokitus.

näytöt, screenit ja livekuva

Tarjoamme vuokralle kattavan valikoiman erilaisia näyttölaitteita, LED-mainostauluja, kameroita ja tarvikkeita. Asiakkaamme vaihtelevat isoista tapahtumajärjestäjistä yksityishenkilöihin ja mahdollisia kohteita ovat kaikki festareista messuosastoihin. Vuokrakalustomme koostuu laajasta valikoimasta eri tarkoituksiin soveltuvia näyttölaitteita: sisä- ja ulkokäyttöön sopivia LED-screenejä, LED-mainostaulut, televisioita, videowall-näyttöjä ja toteeminäyttöjä. Usein asiakas yhdistää näyttölaitevuokraukseen kompaktin monikamerajärjestelmämme, jolla onnistuu esimerkiksi livekuvan esittäminen screenillä kulttuuritapahtumassa.

AR / VR
uusi ulottuvuus

Koe ja näe digitaaliset ympäristöt virtuaalitodellisuuden avulla.

laitteiden vuokraus

Haluatko esitellä yrityksesi tuotteita tai suunnitelmia? LEDiMedian vuokrattava VR-laitepaketti soveltuu messuille tai yritystapahtumiin, joissa asiakaskontaktit ovat tärkeitä.

tapahtumat

Tapahtumia varten räätälöidyille näyttökokonaisuuksille tai LED-screeneille voidaan tuoda VR-headsetin näkymä, jolloin digitaalinen kuva on kaikkien nähtäville.

sisällöntuotanto

Sisältö voi muodostua tuote-esittelyistä, 3D-videoista sekä erilaisista havaintoympäristöistä. Toteutamme sisälläntuotannon yhteistyössä Valakia Interactive Oy:n kanssa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä