LEDiMedia – Yritys

Yrityksemme

LEDiMedia Oy on kotimainen digitaalisen näyttöviestinnän valtakunnallinen ammattilainen. Toimitamme laadukkaita näyttö- ja AV-ratkaisuja toimialasta riippumatta. Toimintamme kattaa lisäksi live-videotuotannon, sekä näyttöjen vuokrauksen aina messuista stadion konsertteihin asti. Asiakkaamme toimivat teollisuuden, kaupan ja palveluiden, kulttuurin ja urheilun sekä julkisen sektorin toimialoilla. 

Valikoimastamme löydät kaikenkokoiset LED-screenit, mainospylonit, LED-valomainokset, sekä opaste- / infonäytöt kosketusnäytöllä tai ilman. Palvelumme kattaa laitteiden lisäksi aina myös asennuksen, huollon ja tukipalvelut. Oman hallintaohjelmistomme LEDiMediaCloudin kautta erilaisten media-aineistojen hallinnointi onnistuu mistä päin Suomea tahansa.

Toiminta­periaatteemme

Tavoitteenamme on auttaa asiakkaita vaikuttavan digitaalisen näyttöviestinnän toteuttamisessa. Vastuullisesti ja valtakunnallisesti.

Valta­kunnallisuus

Toimimme koko Suomen alueella, ja palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja joustavasti paikkakunnasta riippumatta. Asiakkainamme on suuria ja pieniä yrityksiä monipuolisesti eri aloilta – ymmärrämme asiakkaan toimialueita ja liiketoimintaa.

Vastuullisuus

Olemme laadukas ja luotettava toimija. Teemme yhteistyötä vain auditoitujen tavarantoimittajien kanssa. Tunnemme toimittajamme ja valvomme myös heidän laatuaan ja vastuullisuuttaan paikan päällä. Otamme toiminnassamme huomioon aina myös ympäristön. LED-näyttömme kuormittavat mahdollisimman vähän ympäristöä ja kuluttavat energiaa. Tuotteiden elinkaari pitenee ajantasaisen huoltamisen ja ylläpidon avulla. Otamme vastuun myös uudenlaisen kaupunki- ja kuntaympäristön rakentamisesta. Näyttömme ovat laadukkaita ja häikäisemättömiä.

Vaivattomuus

Tuotteemme ja palvelumme on helppo ostaa. Autamme asiakastamme aina sekä oikean tuotteen ja palvelun hankkimisessa, että sen käyttämisessä. Annamme lisäarvoa ja jaamme alan asiantuntijuutta myös asiakkaillemme. Näyttöjen ohjainjärjestelmään on rakennettu rajapinta, joten ne voidaan yhdistää helposti lähes kaikkiin asiakkaan järjestelmiin.

Osaaminen

Olemme toimineet vuodesta 2011 ja hioneet tuotteemme ja palvelumme sekä osaamisemme vuosien aikana huippuunsa. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus sekä perinteisten valomainostaulujen että digitaalisen näyttöviestinnän alueelta. Tekninen osaamisemme on huippulaatua.