Referenssi

LED-Screenit

4K LED-screen – Lappeenrannan Kaupungintalo

P1.2mm 4K LED-screen, jonka asensimme Lappeenrannan Kaupungintalolle. Suuri 14 neliömetrin pinta-alalla ja 4K resoluutiolla (3840 x 2160px) varustettu näyttö antaa huikean tarkan kuvanlaadun. LED-screen toimii säädettävän kirkkautensa ansiosta hienosti kirkkaassakin valaistuksessa. Kyseessä on ensimmäisiä ellei jopa ensimmäinen tämän tarkkuuden LED-screen Suomessa.

Nyt on tarkkaa — valtakunnallisesti ja vastuullisesti.

4K LED-screen

P1.2mm tarkoittaa, että pikseleiden välit ovat toisistaan vain 1.2 millimetriä. Tämä mahdollistaa sen, että näyttöä pystytään tarkastelemaan hyvinkin läheltä ilman, että kuvanlaatu huononee katselijan silmissä. Yleisesti sisälle asennettavien LED-screenien pikseliväli on pienempi, sillä katseluetäisyydet ovat tyypillisesti paljon lähempänä kuin ulkonäytöillä.

4K LED-screen haluttiin asentaa Kaupungintalon Venla-kokoustiloihin. Lappeenrannan kaupungilla oli toiveena LED-screen, joka toisi huikeat puitteet heidän kokoustiloihinsa. Kokoustiloihin pääset tutustumaan täältä.

4K LED-screen

Kuvaa 4K LED-screenin asennusvaiheesta. Pystymme kyseisen näytön lisäksi kaikenlaisiin LED-screen toteutuksiin. Mikäli haluat tutustua niihin enemmän, löydät niitä referenssiosiostamme täältä.