Referenssi

LED-Screenit, Näytöt, Tapahtumat

OmaSp Stadion

Toimitimme jättimäisen Led-screen ja infonäyttö -hankkeen

Seinäjoen OmaSp Stadion valmistui kesäkuussa 2016. Ledimedia toimi stadionin digitaalisten pintojen kokonaistoimittajana.  Toimitimme hankkeeseen rakentamisvaiheessa 25m2 LED-tulostaulun, kenttäaluetta kiertävän 144 metrisen perimeter ratkaisun, stadion ulkopintaan asennetun 30 m2 LED-mainosnäytön, sekä stadionin kiinteät valomainokset. Lisäksi asensimme ravintola- / kokoustiloihin 80 kpl info- / hinnastonäyttöjä. Seuraavien vuosien aikana olemme saaneet olla mukana kehittämässä stadionia. Yhtiö lisäsi stadionin päätyihin kaksi LED-tulostaulua, sekä katsomorakenteeseen 75 metriä LED-näyttöä. Voidaan siis varmasti todeta, että olemme saaneet olla mukana suomen digitaalisimman jalkapallostadion kehittämisessä.

OmaSp stadionin näyttöjen hallinta

Kokonaisuuden ohjaamiseen käytetään Ledimediacloud sisällönhallinta -ohjelmistoa. Ohjelmiston avulla pyöritetään massiivista infonäyttö ja LED-screen näyttöverkostoa. Sisältöä on muun muassa mainosten, tiedotteiden, visuaalisen tuotannon sekä tulostaulujen muodossa.

Digitaalisten tulostaulujen ohjelmisto

Digitaalisia tulostauluja ohjaa cloudin rinnakkaistuotteeksi kehitetty CloudAreno. Pelien aikana käytettävän CloudAreno:n avulla hallitaan tulostauluilla näkyvää sisältöä selkeällä grafiikalla ilmaistulta näkymältä tietokoneelta tai tabletilta käsin.

Omasp stadion – toiminta

OmaSp Stadion on Seinäjoella toimiva monitoimistadion, joka toimii kotikenttänä Veikkausliigajoukkue SJK:lle. Stadionin on suunnitellut arkkitehti Jyrki Jääskeläinen ja sen kapasiteetti ottelutapahtumissa on 6000 katsojaa, sekä konserttitapahtumissa 10 000 katsojaa. Rakentaminen alkoi kesäkuussa 2015 ja avajaisia vietettiin SJK – HJK Veikkausliigaottelun merkeissä 18.6.2016. Ensimmäinen suuri tapahtuma jalkapallon ulkopuolella oli 16.7.2016 kun blues rockin legenda ZZ Top konsertoi runsaalle yleisölle uudella tapahtumastadionilla. OmaSp Stadionin Viralliset Avajaisjuhlat artistikavalkadeineen päättivät Pohjanmaan konserttikesän 3.9.2016. Stadion on jatkanut toimintansa menestyksekkäästi ja siellä järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden. Stadionin ravintolatilat ovat käytettävissä tapahtumien ulkopuolella tilausravintolaperiaatteella sekä kokoustiloina. Lisäksi Fysiotesting -kuntotestausasema tarjoaa asiantuntija- ja työhyvinvointipalvelujaan stadionin tiloissa.

Infonäyttö hinnastonäytöt

Infonäytöt toimivat kätevästi tuotetietojen esittämiseen. Samaa infonäyttö -pintaa voidaan käyttää vaihtuvilla dioilla, jolloin esimerkiksi tuotetietojen esittely onnistuu monella eri kielellä. Samalla, kun asiakas on tilaamassa ei häneltä myöskään jää peli näkemättä.

Omasp stadion infonäytöt hinnastonäytöt

OmaSp stadion nykyaikaisti ravintolaansa digitaalisilla näyttöpinnoillamme.

omasp stadion led screen

Stadionille tultaessa on esiintymislavan takapuolella asennettuna LED-screen. Näyttö toimii hyvänä mainospaikkana sen näkyessä kauas autotietä pitkin.

omasp stadion digitaalinen LED perimeter

Jopa 144 metriä LED-screen näyttöpintaa kiertää stadionin reunoja. ”Perimeteriksi” kutsutut, reunoja kiertävät näyttöpinnat toimivat mainospaikkoina sekä tiedottamiseen. Suurta näkyvyyttä tuova mainospaikka näkyy hyvin paikan päällä oleville katsojille, sekä lähetystä seuraaville katsojille.

OmaSp stadionin esiintymislava

omasp stadion lava Digitaaliset LED-näytöt tapahtuma käyttöön

Olemme toimittaneet ja asentaneet myös maailmanluokan LED-screen kokonaisuuden Omasp stadionin esiintymislavalle. Lavalta löytyy yhteensä 4 isoa LED-screeniämme, joita voidaan käyttää alustana artistien visuaaliseen tuotantoon. LED-screenit ovat asennettuna kiinteästi ympärivuotiseen käyttöön, joten kokonaisuus on aina valmiina, kun niille on tarvetta. Kokonaisuus on mitä luultavimmin ainut koko Suomessa. Kuvassa esiintyy parhaillaan maailmankuulu DJ ja tuottaja Tiësto vuoden 2023 Solar Sound -festivaaleilla.

omasp stadion lava Digitaaliset LED-näytöt tapahtuma käyttöön

Dj Tiëston lisäksi lavalla on esiintynyt myös maailmankuulu The Offspring vuoden 2023 stadionfesteillä.