LED-Screenit, Näytöt

BioRex Cinemas Oy

Olemme BioRexin kumppani digitaalisessa mainonnassa.

Lue lisää

LED-Screenit, Näytöt

Ilkka Oyj valitsi kumppaniksi LEDiMedian

LEDiMedia toimii Ilkka Oyj:n teknisenä kumppanina digitaalisessa näyttöliiketoiminnassa; ylläpidämme olemassa olevaa screen-verkostoa, ja annamme tukea sekä ideoita uusiin teknisiin ratkaisuihin.

Asiakastarina

Lue lisää

LED-Screenit, Näytöt, Valomainokset

Diginäytöt ja valomainokset OmaSp Oyj:lle

LEDiMedia toimittaa valomainokset ja diginäytöt OmaSp Oyj:lle ympäri Suomea.

Asiakastarina

Lue lisää

Näytöt

Autohuollon infonäyttö

Asensimme Käyttöauton Seinäjoen toimipisteelle 2021 75 tuumaisen ison infonäytön opastamaan asiakkaita. Infonäyttö tuli tarpeeseen sillä näin huollosta autoa hakemaan tuleva asiakas näkee näytöltä oman autonsa rekisterinumeron ja sen statuksen. Näytöltä selviää myös kuka huoltaa autoa ja millä nostinpaikalla, jotta asiakas osaa suunnata viereisessä huoltohallissa oikealle pisteelle.

Lue lisää

Näytöt

Pysäköinnin opasteet

Automaatiota arkea helpottamaan.

Joulukuussa 2019 asensimme Lappeenrannan Yliopistolle johtavan tien varteen kaksi LED-screen opastetaulua. Näytöt näyttävät millä paikoitusalueella kulloinkin on tilaa. Järjestelmä toteutettiin yhteistyössä Indoor Informatics -yhtiön kanssa.

Lue lisää

Näytöt

Apteekki Järvenpää

Asensimme lokakuussa 2020 Apteekki Järvenpäähän kaksi isoa 65″ infonäyttöä, jotka vievät mahdollisimman vähän tilaa kiitos tyylikkään kattokiinnityksen. Laadukkaat näytöt näkyvät erinomaisesti kauppakäytävälle ja vastapäisille kassajonoille. Hoidimme myös pellityksen näyttöjen takapuolelle siistin viimeistelyn aikaansaamiseksi.

Lue lisää

Näytöt

Bussinäytöt

Bussinäytöt Seinäjoen paikallisliikenteeseen

Lue lisää

Näytöt

J.Rinta-Jouppi

J. Rinta-Jouppi Oy:lle toimitimme 42″ kosketusnäytöllä varustettuja kioskeja / asiakaspäätteitä. Näytöt palvelevat asiakkaita ympäri Suomea sijaitsevissa J. Rinta-Joupin Oy:n autoliikkeissä.

Lue lisää

Näytöt

I-Mediat kauppakeskusnäytöt

I-Medioilla on 55″ pyloneita asiakasinfopisteinä. Näyttöpinnat ovat käytössä mainonnalle ja kauppakeskusten tietojen selailuun. Kaikkea ruudulla nähtäviä tietoja asiakas voi selata itsenäisesti ja liikkua kauppakeskusten liikkeiden verkkosivujen välillä.

Seinäjoella lisäsimme myös paikallisliikenteen ja junien reaaliaikaiset aikataulut asiakkaiden nähtäväksi näyttöruuduilla. Esimerkiksi mahdollisen junan viivästymisen näet jo kauppakeskuksessa. Odotusaika kauppakeskuksessa kuluu miellyttävämmin kuin asemalaiturilla.

Lue lisää

Näytöt

Rolls-myymälät

Rolls-ketjun myymälöihin eri puolille Suomea on toimitettu digitaalisia hinnastonäyttöjä. Vanhat valotaulut ja printtimainonta ovat vaihtuneet nopeaan digitaaliseen viestintään.

Lue lisää