Referenssi

LED-Screenit

Alavuden seudun Osuuspankin LED-screen

Toimittamamme Alavuden seudun Osuuspankin LED-screen. Näyttö sijaitsee Tuurin konttorilla.

Osuuspankki sijaitsee aivan Tuurin kyläkaupan keskustassa parkkipaikoille päin mentäessä. Tuurin kyläkaupassa vierailee vuosittain jopa 6 miljoonaa ihmistä.

Pankkikonttorit voivat hyötyä LED-screeneistä monella tapaa

LED-screenien käyttö pankkien konttoreiden ulkopuolella voi tarjota useita etuja, kun pyritään parantamaan asiakaskokemusta, viestintää ja brändin näkyvyyttä. Tässä muutamia tapoja, joilla pankit voivat hyödyntää LED-screenien käyttöä:

Ajankohtaiset Tiedot: LED-screenit voivat näyttää reaaliaikaista tietoa, kuten valuuttakursseja, korkoja, taloudellisia uutisia ja muita rahoitusalan päivityksiä. Tämä tarjoaa lisäarvoa ohikulkijoille ja asiakkaille, jotka saavat ajantasaista tietoa.

Mainonta ja Tuotetieto: Pankit voivat käyttää LED-screeniä mainostamaan uusimpia tuotteitaan, palveluitaan ja erikoistarjouksiaan. Lisäksi näytöillä voidaan esittää tietoa säästötuotteista, lainoista ja muista pankkipalveluista.

Brändinäkyvyys: LED-näytöt voivat sisältää pankin logon, brändivärit ja muut tunnusmerkit, mikä vahvistaa brändi-identiteettiä. Ne tekevät pankista helpommin tunnistettavan ja luovat yhtenäisen ilmeen.

Asiakaspalvelu ja Ohjeet: LED-screenit voivat tarjota ohjeita pankkipalveluihin ja antaa tietoa pankkiautomaattien käytöstä, konttorin aukioloajoista ja mahdollisista häiriöistä palveluissa. Tämä voi auttaa parantamaan asiakaspalvelua ja vähentämään jonotusaikoja.

Interaktiivisuus: Mahdollisuus lisätä interaktiivisia elementtejä LED-screenien avulla, kuten kosketusnäyttötoimintoja, voi tarjota lisää vuorovaikutteisuutta. Asiakkaat voivat saada tietoa, tehdä valintoja ja jopa käyttää peruspankkipalveluita suoraan näytöltä.

Tiedotus ja Kampanjat: LED-screenit voivat näyttää tapahtumia, kampanjoita ja muita pankin järjestämiä aktiviteetteja. Tämä auttaa lisäämään yleisön tietoisuutta pankin toiminnasta ja sitoutumaan paikalliseen yhteisöön.

Säänkestävyys: LED-näytöt voivat olla suunniteltu säänkestäviksi, jotta ne toimivat luotettavasti eri sääolosuhteissa ja ympäristöissä.

Ohjattavuus ja Etähallinta: Pankit voivat helposti päivittää näyttöjen sisältöä etänä. Tämä mahdollistaa nopeat muutokset mainosteksteihin, informaatioon ja kampanjoihin.

Kokonaisuudessaan LED-screenit pankkien konttoreiden ulkopuolella voivat parantaa asiakaskokemusta, tarjota lisäarvoa ohikulkijoille, ja mahdollistaa joustavan ja dynaamisen viestinnän pankin ja asiakkaiden välillä. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii Alavuden seudun Osuuspankin LED-screen. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että näytöt ovat suunniteltu ja sijoitettu siten, että ne täyttävät paikalliset säännökset ja eettiset standardit.

Voit tutustua LED-screeneihimme tarkemmin täältä.