Referenssi

LED-Screenit, Näytöt

BioRex Elokuvateatterit

Olemme BioRexin kumppani digitaalisessa mainonnassa. Heiltä löytyy Ledimedian toimittamia ja asentamia LED-screenejä, videowall ja infonäyttötoteutuksia Biorex Mall of Triplasta, Helsingin Kulttuurikasarmilta ja Seinäjoelta.

Mall of tripla, tripla cube

BioRex elokuvateatterit Mall of tripla Led-screenit sisällönhallinta

Helsinki Tripla Biorexissa sijaitseva LED-screen kokonaisuus ”Tripla cube”. Erittäin näyttävä mainospaikka elokuvien ja tuotteiden markkinoimiseen. Triplan cube mahdollistaa hienojen siirtymien käytön ruutujen välillä sekä 3D vaikutelman, mikäli sisältö suunnitellaan siten, että kaikki ruudut toimivat yhtenä näyttönä.

Biorex Seinäjoki, LED-screen

Biorex led-screen sisällönhallinta

Iso LED-screen heti elokuvateatterin sisäänkäynnillä mahdollistaa elokuvien tehokkaan mainonnan. Näytöllä voidaan esittää visuaalisesti mielenkiintoisia videoita ja kuvia, jotka taatusti vetoavat ohikulkijoihin.

Videowall

biorex videowall

9 infonäytöstä koostuva Ledimedian asentama ’videowall’ kokonaisuus. Kuva Seinäjoen Biorexistä.

Infonäytöt

infonäytöt biorex

3 isoa infonäyttöä asennettuna pystyyn. Näyttöpinnat ovat suojattu läpinäkyvällä lasilla ja reunusta on räätälöity vastaamaan Biorexin sisätilojen sisustusta. Kuva Seinäjoen BioRexistä.

Infonäytöt ikkunalla

infonäytöt ikkunalla

Pystyyn asennetut info- tai mainosnäytöt. Infonäyttöjen valovoimaisuus mahdollistaa niiden asennuksen myös suoraan ikkunalle, mihin päivänvalo osuu. Kuva näkyy hyvin kirkkaallakin kelillä. Kuva Seinäjoen Biorexistä.

BioRex Helsingin Kulttuurikasarmi

Video BioRex Kulttuurikasarmin aulasta. Toimitimme ja asensimme 2 kappaletta räätälöityjä LED-screenejä, ja LED-screenien etäohjattavan sisällönhallintapalvelun. Videossa lähempänä sijaitsevaan näyttöön saadaan skaalattua oikea resoluutio Ledimediacloud sisällönhallintapalvelun avulla.

Biorex infonäytöt. Toimitimme BioRexin infonäytöille etäohjattavat mediatoistimet. Hallinta tapahtuu Ledimediacloud sisällönhallintapalvelun kautta.

LED-screen ja infonäyttö sisällönhallinta

Myös Biorex elokuvateatterit ovat ottaneet käyttöön Ledimediacloud sisällönhallinta -palvelun elokuvien markkinoinnissa digitaalisille näyttöpinnoille. Ledimediacloud taipuu kaikenlaisille näyttöpinnoille ja keskitetty hallinta mahdollistaa aineiston päivittämisen kaikkien toimipisteiden näytöille muutamalla klikkauksella. Ajatusominaisuuden ansiosta elokuvia voidaan myös mainostaa esimerkiksi samoina päivinä, kun niiden esitysajat ovat. Palvelumme antaa helpon tavan monipuolistaa ja kohdentaa viestintää asiakkaillesi.