Tuote

Sisällönhallinta – LedimediaCloud

Katso LedimediaCloud lyhyt esittelyvideo:

LedimediaCloud digital signage on ohjelmistoalusta (tai CMS = Content management system), joka mahdollistaa digitaalisen sisällön suunnittelun, hallinnoinnin ja päivittämisen digital signage -näytöille. Tämä sisältö voi olla kaikkea tekstistä ja kuvista videoihin ja interaktiivisiin elementteihin.

Digital Signage sisällönhallinta -palvelu tuo monipuolisia hyötyjä yritykseesi:

 1. Ajantasainen viestintä: Yksi suurimmista eduista on mahdollisuus pitää viestintä ajan tasalla reaaliaikaisesti. Voit päivittää sisältöä välittömästi vastaamaan muuttuvia tarpeita, kuten tarjouksia, tapahtumia tai säämuutoksia.
 2. Kohdennettu viestintä: Sisällönhallintapalvelut antavat mahdollisuuden kohdentaa sisältöä tiettyihin kohderyhmiin, aikoihin tai paikkoihin. Tämä auttaa parantamaan viestinnän relevanssia ja vaikutusta.
 3. Brändin vahvistaminen: Voit vahvistaa brändiäsi ja tuoda sen esille tehokkaasti digital signage -näyttöjen avulla. Sisällönhallintapalvelun avulla varmistetaan, että brändisi graafiset elementit ja viestit ovat johdonmukaisia.
 4. Tiedonjakelu: Yritykset voivat hyödyntää digital signagea tiedon jakamisessa niin sisäisesti kuin asiakkailleenkin. Se voi sisältää työntekijöiden ohjeita, uutisia tai koulutusmateriaalia.
 5. Myynti ja mainonta: Kaupan alalla digital signage on tehokas tapa mainostaa tuotteita ja palveluita asiakkaille. Voit esittää houkuttelevia tarjouksia ja parantaa myyntiä.
 6. Säästöjä ja tehokkuutta: Digitaalinen sisältö on helppo päivittää ilman fyysisiä muutoksia. Tämä säästää aikaa ja kustannuksia verrattuna perinteiseen mainontaan.

Diginäyttöjen etähallinta LedimediaCloudin avulla

LedimediaCloud on tehty käyttäjäystävälliseksi sisällönhallinta -palveluksi. Siihen kuuluu selaimessa käytettävä hallintasivu sekä mediatoistimet, jotka hoitavat aineiston esittämisen näytöillä. Palvelua ei siis tarvitse asentaa erikseen, vaan löydät sen verkosta.

Sisältöjä, kuten kuvia, videoita, tiedotteita, valmiita esityspohjia, uutisia tai muuta materiaalia, lisäät ja ajastat helposti näytöille joko yksitellen tai kerralla vaikka sadoille näytöille eri puolilla maata. Ledimediacloud toimii kätevästi kaikilla digitaalisilla näytöillämme näytön koosta tai paikasta riippumatta.

Sisällönhallinta -palvelumme mahdollistaa monipuolisen viestinnän tietokoneeltasi käsin. Kattavat palvelut ohjelman sisällä antavat tehokkaat keinot kohdennettuun mainontaan alueittain. Mainoskampanjat muutat sisältöä vaihtamalla. Uudet tuotteet tuot helposti ja nopeasti esille nappia painamalla.

Mikäli esitykseen tarvittava tieto on tallessa jo jossain tietojärjestelmässä, voidaan se järjestää automaattisesti esitettäväksi, tällöin dataa saadaan näkyviin vaikka reaaliajassa.

LedimediaCloud tarjoamat sisällönhallinta ominaisuudet digitaalisille näytöille

 • Tiedostojen esittäminen näyttöpinnoilla monipuolisesti
 • Automaattiset diaesitykset, kuvan keston asettaminen
 • Tiedostojen tallentaminen uudelleen käytettäväksi
 • Tiedostojen ajastaminen näytettäväksi silloin, kuin haluat
 • Tekstin muokkaus ominaisuudet
 • Näyttöjen ohjaaminen yksittäin tai monikossa samanaikaisesti
 • Reaaliaikainen tietojen poiminta omista järjestelmistäsi tai rajapinnoista
 • Sisällön synkronointi eri näyttöpintojen kesken
sisällönhallinta digital signage diginäyttöjen sisällönhallinta

Koulutus ja tuki sisällönhallintaan

Annamme asiakkaillemme aina koulutuksen palvelun käytöstä sen käyttöönoton yhteydessä. Ymmärrämme kiireesi, eikä varmasti olisi mukava jäädä pähkäilemään, että kuinka uutta ohjelmaa käytetään. Takaamme kuitenkin, että koulutuksemme sekä ohjelman helppokäyttöisyyden ansiosta pääset nopeasti alkuun digitaalisessa näyttöviestinnässäsi.

Palvelun kuukausimaksu sisältää palvelimen ylläpidon, selainpohjaisen sisällönhallinnan, ohjelmistopäivitykset sekä teknisen tuen. Joten olet aina oikeutettu soittamaan meille, mikäli palvelun käytöstä tai tuotteistamme herää kysymyksiä. (arkisin 8-16)

HALLITSE SISÄLTÖJÄ HELPOSTI ETÄNÄ

• Helppokäyttöinen sisällönhallinta keskitetysti nettiselaimen kautta
• Kotimainen
• Kehitämme järjestelmää jatkuvasti

• Vähäinen verkon kuormitus
• Näytöt voidaan yhdistää langattomaan tai langalliseen verkkoon
(Wifi, Ethernet, 4G/5G)

Näyttöjä voidaan ryhmitellä esimerkiksi sijainnin, käyttötarkoituksen tai brändin mukaan. Ledimediacloud mahdollistaa joustavan ja monipuolisen sisällönhallinnan organisaation koosta riippumatta.

Digital signage pilvipalvelu diginäyttöjen etähallinta sisällönhallinta