Referenssi

LED-Screenit

Citypiha – Ilkka Oyj – LED-screen

Uudistimme vanhan LED-screenin Citypiha kauppakeskuksen päätyyn Seinäjoella. Asiakkaamme Ilkka Oyj halusi vanhalle tutulle paikalle uuden toimivan näyttöpinnan. Laadukas LED-screen näkyy heti rautatieasemalta tai Valtionkatua pitkin tultaessa, ja onkin oiva alusta tehokkaalle viestinnälle, sillä kaupungin tärkeimmät yritykset ja palvelut ovat heti esillä muun muassa matkailijoille.

citypiha led-screen led-näyttö

Räätälöity LED-screen

Valtava 34m2 näyttöpinta käyttää automaattista kirkkaudensäätöä, jolloin ruudun kirkkaus pysyy aina täydellisenä ympäristönsä valoon nähden. Ruudulla näkyvät sisällön kontrasti sekä värit huikean tarkasti, jopa suorassa auringonvalossa. Automaattisen kirkkaudensäädön ansiosta säästää Citypiha hyvin myös sähkönkulutuksessa, silloin, kun ruudun kirkkaus on matala vuoden pimeimpinä aikoina. LED-valojen eli pikseleiden välit ovat 8mm toisistaan (P8). Pikselivälillä on merkitystä ruudun katseluetäisyyttä ajatellen. Tyypillisesti ulkona sijaitsevat LED-screenit ovat P6 – P16 väliltä. Suurempi pikseliväli vähentää myös laitteiden kustannuksia, sillä LED-valoja on suhteessa vähemmän.

Citypiha led-screen led-näyttö

Citypiha – kaareva LED-screen

Citypihan päädyssä sijaitseva LED-screen on varustettu kaarevalla näyttöpinnalla, sillä olemassa ollut kehikko edellytti poikkeavaa muotoilua. Ominaisuus parantaa ruudun näkyvyyttä, sillä sitä katsellaan myös sivusuunnasta. Saumaton kokonaisuus saatiin aikaiseksi pitkän linjan kokemuksella ja ammattitaidolla.

LED-screen – sisällönhallinta

Citypihan LED-screenin sisällönhallinta onnistuu etäpäivitettävän ohjelmistomme kautta. Ledimediacloud on yrityksemme itse kehittämä sisällönhallintapalvelu. Palvelu on kehitetty käyttäjäystävälliseksi kiireellistä yrittäjää varten. Yleensä asiakkaamme ottavatkin palvelun käyttöönsä LED-screen hankinnan mukana, sillä kokonaisuuden käyttöönotto on tehty helpoksi meidän toimesta. Palveluun voit tutustua tarkemmin sen tuotekortista täältä.