Referenssi

LED-Screenit, Näytöt, Valomainokset

Diginäytöt ja valomainokset OmaSp Oyj:lle

Ledimedia toimittaa valomainokset ja diginäytöt OmaSp Oyj:lle ympäri Suomea. Kerromme tässä esimerkkinä miten asiat sujuivat Seinäjoen konttorin kanssa. Ledimedia avusti OmaSp pankin Seinäjoen keskustan konttoria uusien tilojen valomainosten ja näyttöratkaisujen kanssa. Hyvien ideoiden myötä pankille asennettiin kahteen suuntaan näkyvät LED-screenit sisäänkäynnin yläpuolelle. Sisälle aulaan toimitettiin laadukkaat ja sisustukseen hyvin istuvat infonäytöt sekä monta muuta näyttöä lukuisiin tiloihin ympäri pankkia. Yrityksen logo saatiin hienosti esille valomainoksilla pankin katolla, edustalla ja sisätiloissa. Ledimedia hoiti kokonaisuuden siistinä pakettina.

OmaSP Seinäjoen konttorille valmistui vuoden 2020 vaihteessa uusi rakennus aivan Seinäjoen keskustaan ja sitä myötä uusiin tiloihin oli tarvetta laadukkaille valomainoksille ja näyttöratkaisuille. Konttorinjohtaja Nico Warde kertoo, kuinka kahden vuoden yhteistyön aikana näyttöjä on lisätty eri ideoista lähtien. ”Sisäänkäynnin LED-screenit molemmin puolin katua ja sitten neukkarinäytöt eri huoneisiin pala palalta sitä mukaa kun tuli ideoita siitä missä mitäkin tarvitsisi.”

Ideoita ja osaamista Ledimedia

”Paljon ehdotettiin, että mitä kannattaa tehdä. Hyvien ideoiden myötä asioita lisättiin”, kertoo Warde. Hän jatkaa: ”Helppoa oli meidän kannaltamme, kun hoidettiin avaimet käteen tyylillä. Ei tarvinnut hirveästi miettiä. Ei muuta kuin muutaman kerran kysyä onnistuuko tällainen ja vastaus oli, että kyllä onnistuu.”

Ledimedian toimittamat näytöt tarjoavat vahvan ja modernin vaikutelman uusissa tiloissa ja parantavat asiakaskokemusta. Ulkoscreeneille räätälöitiin asiakkaan toiveiden mukaan erilaiset näkymät muuan muassa sää ja pörssitietojen esittämiseen. Nämä näkyvät komiasti Seinäjoen uudelle keskustorille. ”Pihan screenien kanssa kanssa katsottiin katseluetäisyyden huomioon ottaen sopivat screenit, jotta kuva näyttää hyvältä läheltäkin”, toteaa Warde.

Isoon kokoustilaan toisessa kerroksessa asennettiin valtava 98 tuuman näyttö toisen pienemmän kanssa. Iso näyttö varmistaa, että kaikki tilassa näkevät esitykset selkeästi ja näyttävästi. Useisiin työhuoneisiin laitettiin 55 tuuman OLED näyttöjä neuvottelujen sujuvoittamiseksi.

Ledimedia toimitti myös lukuisat kiinteistössä nähtävät valomainokset samalla vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla kuin digitaaliset näytötkin.

Diginäytöt ja valomainokset OmaSp Oyj:lle
Diginäytöt ja valomainokset OmaSp Oyj:lle

OmaSp Oyj:n konttoreilla on käytössään meidän oma sisällönhallintapalvelumme Ledimediacloud. Palvelun ansiosta voidaan poimia reaaliaikaista dataa suoraan näyttöpinnoille. Tässä tapauksessa pystytään esittämään pörssitietoja sekä säätietoja, jotka päivittyvät automaattisesti.