Referenssi

LED-Screenit

I-Mediat Areena

Laitoimme Kuortaneelle Urheiluopiston uuden I-Mediat Areenan seinälle I-Medioiden uuden LED-screenin. LED-screen mainospaikkana näkyy hyvin kaikille, jotka urheiluopistolla asioivat sekä myös tienvarsinäyttönä sen näkyessä viereisellä valtatiellä ajaville. Näytön koko on sen verran suuri, että sisältö näkyy kauas. Asensimme myös Areenan sisäänkäynnin yläpuolella olevan valomainoksen.

LED-screen mainospaikkana ja monipuoliseen viestintään

LED-näytöt ovat monipuolisia ja tehokkaita työkaluja moniin erilaisiin viestinnällisiin tarkoituksiin. Tässä muutamia tapoja, joilla LED-näyttöjä voidaan käyttää esimerkiksi juuri urheiluopistoilla:

Tiedotus ja mainonta: LED-näytöt voivat toimia tehokkaina tiedotusvälineinä, joiden avulla voidaan välittää tietoa opiskelijoille, valmentajille ja vierailijoille. Näytöillä voidaan esittää aikatauluja, tapahtumia, tietoa liikuntatunneista ja muita tärkeitä ilmoituksia.

Harjoitusten seuranta: Urheiluvalmennuksessa LED-näytöt voivat näyttää reaaliaikaista tietoa pelaajien suorituksista harjoituksissa. Esimerkiksi näytöillä voidaan näyttää tilastoja, kuten juoksuajan, pallonhallinnan ja muiden suoritusmittareiden kehitystä.

Videoiden toisto: LED-näytöt voivat toistaa harjoitus- ja pelivideoita suurella näytöllä, mikä auttaa valmentajia ja pelaajia analysoimaan suorituksiaan ja kehittymään. Näytöillä voidaan myös näyttää live-lähetyksiä peleistä ja tapahtumista.

Live-tulokset ja tilastot: Urheilutapahtumissa LED-näytöt voivat näyttää reaaliaikaisia tuloksia, tilastoja ja muita tietoja. Tämä luo jännittävän ja osallistavan ilmapiirin sekä auttaa yleisöä seuraamaan tapahtumaa tarkemmin.

Sponsorointi ja mainostaminen: LED-näytöt tarjoavat mahdollisuuden näyttää sponsoreiden mainoksia ja tukea urheiluopistojen taloutta. Liikkuvat ja värikkäät mainokset voivat houkutella sponsoreita ja parantaa brändinäkyvyyttä.

Motivointi: LED-näytöt voivat toimia tehokkaina motivaattoreina. Pelaajien kuvia, kannustavia viestejä ja huomionarvoisia saavutuksia voidaan näyttää suurella näytöllä, mikä luo positiivista ilmapiiriä ja kannustaa opiskelijoita saavuttamaan omia tavoitteitaan.

Opastus ja turvallisuus: LED-näyttöjä voidaan käyttää opastamaan ihmisiä tiloissa, esimerkiksi näyttämällä reittiohjeita tai turvallisuusohjeita hätätilanteissa.

LED-näyttöjen käyttö urheiluopistoilla voi parantaa viestintää, tarjota tehokkaita opetusvälineitä ja lisätä yleisön osallistumista urheilutapahtumiin. On tärkeää suunnitella näyttöjen sijoittelu ja sisältö huolellisesti varmistaakseen niiden tehokkaan käytön ja positiivisen vaikutuksen opistoympäristössä.

Voit tutustua LED-screeneihin tarkemmin täältä.