Referenssi

LED-Screenit, Näytöt

Ilkka Oyj valitsi kumppaniksi Ledimedian

Ledimedia toimii Ilkan teknisenä kumppanina digitaalisessa näyttöliiketoiminnassa; yritys ylläpitää I-Medioiden olemassa olevaa screen-verkostoa, ja antaa tukea sekä ideoita uusiin teknisiin ratkaisuihin. LEDiMedian laatu, palvelukyky ja vastuulliset ratkaisut ovat vakuuttaneet Ilkan.
Ilkka Oyj osti marraskuussa 2018 Seinäjoella toimivan W-Media & Management Oy:n digitaalisen ulkomainonnan liiketoiminnan. Kaupan myötä tarjontaan tuli mukaan ulkonäyttöjä, kauppakeskuksissakin hyödynnettäviä infonäyttöjä ja liikuteltavia näyttöjä, joita voi hyödyntää esimerkiksi erilaisten tapahtumien yhteydessä.

”Meillä ei ollut tämän tyyppisestä liiketoiminnasta kaikenkattavaa tietoa etukäteen. Olemme saaneet Ledimedian asiantuntijoilta paljon apua ja vinkkejä siihen, mitä on syytä ottaa huomioon. Kaikkiin kysymyksiimme on aina vastattu, ja vuoropuhelu on ollut joustavaa – Ledimedian palvelualttius on ollut erinomaista”, kehuu myyntijohtaja Timo Ranta.

Ilkka Oyj

Vahva luottamus laatuun ja osaamiseen

Uuden liiketoiminnan myötä syntyi tarve myös näyttöjen huoltamiselle – oli mietittävä, miten olemassa olevaa screen-verkostoa ylläpidetään. Tähän vahvaksi yhteistyökumppaniksi haluttiin mukaan Ledimedia. Vähitellen Ilkan oma näyttöliiketoiminta on laajentunut. Viimeisimpinä lisäyksinä ovat olleet Kuortaneen Urheiluopiston ja Seinäjoen Ravikeskuksen uudet 25 m2:n ulkonäytöt, jotka toimitti Ledimedia. Samalla näyttöjen ylläpito onnistuu yrityksen kautta vaivattomasti.

Erityisesti Ledimedian laadukas ja vastuullinen tekeminen vakuuttivat. Ranta muistuttaa, että ostajan kannattaa olla tarkkana, eikä tarttua halvimpaan mahdolliseen tarjoukseen. Erot muun muassa komponenttien laadussa, huollettavuudessa ja takuussa saattavat olla suuriakin. ”Olemmekin halunneet valita kumppanin, jonka kautta saa laadukkaita tuotteita, joilla on pitkä elinkaari”, kertoo Ranta. Ledimedian toimittamat tuotteet tulevat suoraan auditoiduilta valmistajilta ja tuotteen sopivuus varmistetaan ennen toimitusta. Lisäksi kaikilla toimitetuilla screeneillä on CE- ja RoHS-hyväksynnät.

Luottamus monipuoliseen, tekniseen osaamiseen on ollut vahvaa. Kumppanuus on tuonut lisäarvoa kummallekin osapuolelle. ”Meillä on talon sisällä ja konsernissa vahvaa markkinointi- ja viestintäosaamista: tuotamme itse näytöille sisältöä, muokkaamme aineistoa ja hallinnoimme sitä. Arvostamme kuitenkin erityisen korkealle Ledimedian osaamista ja näkemystä siihen, millaista sisältöä ja missä tarkkuudessa, näytöille kannattaa tuoda. Näyttöliiketoiminnassa meille on myös tärkeää, että pystymme hyödyntämään samaa kumppania sekä omiin, että asiakkaidemme tarpeisiin. Esimerkiksi tällä hetkellä meillä on tarvetta eri kokoisille näytöille, mutta myös av-laitteille. Ledimedia pystyy vastaamaan osaamisellaan tähän kaikkeen.”, summaa Ranta.

Lisätietoa Ledimedian LED-screeneistä löydät täältä.