Referenssi

LED-Screenit

Tienvarsinäytöt kunnille – Isonkyrön kunta

Tienvarsinäytöt soveltuvat hyvin myös kunnille. Tästä hyvänä esimerkkinä Isonkyrön kunnalle asentamamme tienvarsinäyttö LED-screen. Tyylikäs ratkaisu antaa tehokkaan alustan mainostaa kunnan palveluita ja tapahtumia. LED-kabineteista rakentuvan näyttöpinnan ansiosta saadaan aikaiseksi erilaisia kokoja ja muotoja tarpeen mukaan. Lopputulos on saumaton.

Tiellä on paljon liikennettä ja Vaasasta päin tultaessa LED-näytössä näkyvät mainokset kiinnittävät autoilijoiden huomion hyvin. Tienvarsinäytöt sijoitamme siten, että katselukertoja kertyy maksimimäärä, jotta hankinta on mahdollisimman tehokas. Suunnittelun aikana teemme yhteistyötä asiakkaamme kanssa, jotta saadaan miellyttävä lopputulos niin ulkoisesti, kuin ominaisuuksienkin puolesta.

Liikennettä häiritsevästä liiallisesta kirkkaudesta ei tarvitse huolestua, sillä toimitamme tienvarsinäytöt automaattisella kirkkauden säädöllä. Näytössä sijaitsevan huomaamattoman anturin ansiosta kirkkaus mukautuu aina ympäristöönsä nähden sopivaksi oli sitten yö tai päivä.

Tietoa tienvarsinäytöistä

LED-näytöt, erityisesti tienvarsinäytöt, ovat digitaalisia näyttöjärjestelmiä, joita käytetään tiedon, mainosten ja muiden visuaalisten elementtien esittämiseen tienvarsilla, stadioneilla, kauppakeskuksissa ja muilla julkisilla paikoilla. Näitä näyttöjä voidaan ohjata etänä, ja ne tarjoavat tehokkaan tavan viestiä suurelle yleisölle.

Keskeisiä ominaisuuksia

LED-teknologia: LED (Light Emitting Diode) on valodiodi, joka tuottaa valoa sähkövirran vaikutuksesta. LED-näytöt käyttävät tätä tekniikkaa valon tuottamiseen, ja se mahdollistaa kirkkaan, terävän kuvan ja erinomaisen näkyvyyden kaikissa valaistusolosuhteissa.

Kirkkaus ja kontrasti: LED-näytöt tarjoavat korkean kirkkauden ja kontrastin, mikä mahdollistaa selkeän näkyvyyden myös kirkkaassa auringonvalossa tai pimeässä ympäristössä.

Energiatehokkuus: LED-näytöt ovat yleensä energiatehokkaita verrattuna perinteisiin näyttötekniikoihin, kuten plasmaan tai LCD:hen. Tämä johtuu siitä, että LEDit voivat tuottaa kirkasta valoa ilman tarvetta taustavalaistukselle.

Joustavuus ja skaalautuvuus: LED-näyttöjä voidaan helposti muokata eri kokoihin ja muotoihin. Ne voivat olla joustavia ja taipuisia, mikä mahdollistaa niiden käytön erilaisissa ympäristöissä ja tiloissa.

Ohjattavuus ja päivitettävyys: Tienvarsinäytöt voivat olla etäohjattavissa, mikä helpottaa sisällön päivittämistä ja muokkaamista tarpeen mukaan. Tämä mahdollistaa reaaliaikaisen tiedon näyttämisen ja nopean reagoinnin tapahtumiin.

Säänkestävyys: Monet tienvarsinäytöt on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita. Ne voivat olla vedenkestäviä ja säänkestäviä, mikä on tärkeää ulkokäytössä.

Kustannustehokkuus: Pitkä käyttöikä, vähäinen huolto ja energiatehokkuus tekevät LED-näytöistä kustannustehokkaita pitkällä aikavälillä.

Tienvarsinäytöt ovat erittäin monipuolisia ja niitä käytetään laajasti mainontaan, tiedotukseen, liikenteenohjaukseen ja moniin muihin tarkoituksiin. Niiden suosio perustuu kykyyn tarjota dynaamisia ja huomiota herättäviä viestejä suurelle yleisölle.

LED-screenimme löydät täältä. Tervetuloa tutustumaan tuotteeseen tarkemmin.