Referenssi

LED-Screenit

Kauppakeskus Tullintori

Ledimedia Oy ja kauppakeskus Tullintori tekivät yhteistyötä. Asensimme yhteensä 65,5m2 näyttöpintaa Tampereella sijaitsevalle kauppakeskukselle. 4 näyttöpintaa palvelevat Tullintoria mainostamisessa ja tiedottamisessa. 3 LED-screeniä löytyvät rakennuksen julkisivulta ulkokäytössä ja 1 näytöistä löytyy Hammareninkadun sisäänkäynniltä.

Kauppakeskus Tullintori julkisivu

Läpikuultavat pysty LED-näytöt

Rakennuksen julkisivussa molemmin puolin nähdään 2 kappaletta Ledimedia ulkonäyttöjä. 7 metriä korkeat ja 3 metriä leveät screenit toimivat Tullintorin liikkeiden mainoksena. Näytöillä nähdään yritysten mainoslogot, joista asiakkaat tietävät, että mitä liikkeitä kauppakeskuksesta löytyy. Erityishuomioita ulkonäytöistä on niiden läpikuultavuus. Tullintorin toiveena oli läpikuultavat näytöt, sillä itse rakennus on suojeltu kohde, jonka takia erityissuunnittelua vaadittiin.

Kauppakeskus Tullintori sisäänkäynti

Vaakatasoon rakennettu LED-näyttö

Tullintorin pääsisäänkäynnin yläpuolelta löytyy vaakascreeni. Näyttöpinta on jopa 12 metriä leveä ja 1,5 metriä korkea. Näyttö toimii itse kauppakeskuksen logona ja mainoksena. Ruudulla voidaan esimerkiksi toivottaa asiakkaat tervetulleeksi.

Kauppakeskus Tullintori Hammareninkatu

Hammareninkadun sisäänkäynniltä löytyvä LED-näyttö on kokoa 5,5m2. Näyttö hyödyntää myös LED-teknologiaa. Kyseisen LED-näytön pikselitiheys on paljon suurempi, sillä näyttöä katsellaan noin 2-4 metrin etäisyydeltä, kun taas ulkonäytöillä pikselitiheys on pienempi, sillä niitä katsellaan oletettavasti paljon kauempaa. Pikselitiheys otetaan huomioon ruudun katseluetäisyyttä on ajatellen. Tämä johtuu siitä, että pienin mahdollinen pikselitiheys laskee näyttöpinnan komponenttien kustannuksia sekä energiankäyttöä. Pikselitiheys tarkoittaa käytännössä siis yksittäisten LED-valojen (jotka toimivat pikseleinä) määrää ja etäisyyttä toisistaan.

Monipuoliset LED-näyttö ratkaisut

Pystymme monipuolisiin näyttöratkaisuihin tarpeen vaatiessa. Jo suunnitteluvaiheessa teemme tiiviisti yhteistyötä asiakkaamme kanssa, jotta molemmille osapuolille muodostaa selkeä käsitys kokonaisuudesta. Ledimedia Oylla on yli 10 vuoden kokemus lukuisten erilaisten näyttöratkaisuiden parista ja suunnittelemme parhaan mahdollisen lopputuloksen, joka palvelee tarpeitasi.

Kyseisten näyttöjen hallintaan Kauppakeskus Tullintori käyttää meidän Ledimediacloud sisällönhallintapalvelua. Palvelun avulla ohjataan sisältö näkymään ruuduilla. Palveluun pystyt tallettamaan erilaista sisältöä, ja näyttämään sitä haluamallasi ruudulla, silloin kun tarvitset. Palvelu monipuolistaa ja samalla helpottaa kykyäsi viestiä kohdennettua mainontaa asiakkaillesi. Annamme asiakkaillemme aina koulutuksen palvelun käytöstä käyttöönoton yhteydessä. Näin pääset nopeasti mukaan digitaaliseen viestintään.