Referenssi

LED-Screenit

LED-Screen tulostaulu – Vaasan Kaarlen kenttä

Ledimedian toteuttama uusi LED-screen tulostaulu, joka rakennettiin Vaasan Kaarlen kentälle. LED-screen pystytettiin vanhan tulostaulun paikalle tuomaan nopeaa digiaikaista viestintää ikoniselle vaasalaiselle urheilukentälle. Nyt tulosten esittämisen lisäksi näytölle voidaan tuoda mainontaa tai muuta informaatiota esimerkiksi tulevista urheilutapahtumista ja sponsoreista. LED-näyttöjen hienous on muun muassa niiden kyky mahdollistaa monta käyttötarkoitusta samalta ruudulta. Lisäksi sisällön vaihtaminen käy sekunneissa etäpäivitettävän sisällönhallinnan avulla. Tämä on sitä digiaikaista viestintää.

LED-screen tulostaulu – tiedot

Näyttöpinnan koko on huimat 88m2, mikä tarkoittaa sitä, että tulokset näkyvät taatusti kentän toisesta päästä asti. LED-screen tulostaulu on myös hieman suurempi kuin vanha tulostaulu, sillä pienempään suuntaan ei projektin suhteen haluttu mennä. Pikseliväli P10 antaa huikean tarkan kuvan, kun näyttöä katsellaan lähempää, esimerkiksi edustalta kulkevan juoksuradan kohdalta. Lisäksi LED-screen on varustettu automaattisella kirkkaudensäädöllä. Ominaisuuden ansiosta kirkkaus ei ole koskaan liian pieni tai suuri. Ominaisuus vähentää merkittävästi myös sähköenergian kulutusta pimeimpinä aikoina.

LED-screen tulostaulu

Tulevien urheilutapahtumien aikataulut ovat nyt hyvin näkyvillä juuri oikealle kohderyhmälle.

LED-screen tulostaulu

Ledimedialta hankitut LED-screenit toimitetaan aina mittatilaustyönä taatulla laadulla. Räätälöinti mahdollisuudet ovat lähes loputtomat. Tutustu tarkemmin LED-screeneihimme niiden tuotekortista täältä.