Referenssi

LED-Screenit

Pirkanmaan Osuuskauppa ABC – Digitaaliset polttoainepylonit

Toimitimme ja asensimme Pirkanmaan osuuskauppa ABC:lle digitaaliset polttoainepylonit

Tampereen ABC Kalevan ja Partolan polttoainehintapylonit kokivat vanhojen LED-valomatriisien vaihdon. Valomatriisien tilalle asennettiin LED-screenit, joiden avulla saadaan muutettua polttoainepyloni eläväksi mainospinnaksi.

Nyt sama pinta toimii paitsi hinnastona, mutta myös kampanjamainoksena. Etäyhteydellä päivitettävä sisältö vaihtuu kätevästi tietokoneeltasi käsin. Polttoaineiden vaihtuvat hinnastot haetaan suoraan olemassa olevista järjestelmistä ja päivittyvät reaaliajassa.

LED-screen on upotettu polttoainepylonin sisälle. LED-kabineteista koostuvan näytön ansiosta koko ja muoto saadaan räätälöityä kohteen mukaan. Kirkas LED-screen näkyy säällä kuin säällä.

Liikennettä häiritsevästä liiallisesta kirkkaudesta ei tarvitse huolestua, sillä toimitamme tienvarsinäytöt automaattisella kirkkauden säädöllä. Näytössä sijaitsevan huomaamattoman anturin ansiosta kirkkaus mukautuu aina ympäristöönsä nähden sopivaksi oli sitten yö tai päivä.

Digitaaliset polttoainepylonit

Partolan ABC-asemalla näkyy myös autopesulan hinnasto juuri siellä, mistä ihmiset ne näkevät.

LED-screenien käyttö polttoainepyloneissa on yleistynyt, ja niitä hyödynnetään monin tavoin polttoaineasemilla. Tällaiset näytöt tarjoavat tehokkaan tavan viestiä ja markkinoida polttoaineaseman palveluita, kampanjoita ja muita tietoja kuljettajille.

LED-screenien hyödyntäminen polttoaineasemilla

Hinnat ja Tarjoukset: LED-näytöt mahdollistavat reaaliaikaisen päivittämisen polttoaineen hintojen ja erilaisten tarjousten osalta. Tämä on erityisen hyödyllistä markkinoinnissa ja voi houkutella asiakkaita polttoaineasemalle.

Mainonta ja Brändinäkyvyys: Polttoainepyloneissa olevat LED-näytöt tarjoavat tilaa yrityksen logon, brändivärien ja muiden visuaalisten elementtien esittämiseen. Ne voivat vahvistaa polttoaineaseman brändiä ja tehdä siitä helpommin tunnistettavan.

Tiedot ja Ilmoitukset: LED-screenit voivat näyttää tärkeitä tietoja, kuten aukioloaikoja, erikoistapahtumia, polttoaineen saatavuutta tai muita ilmoituksia. Tämä auttaa pitämään kuljettajat ajan tasalla ja parantaa asiakaskokemusta.

Sääolosuhteiden mukautuvuus: LED-näytöt tarjoavat hyvän näkyvyyden eri sääolosuhteissa, olipa kyseessä sitten aurinkoinen päivä tai pimeä ilta. Kirkkaat ja kontrastiset kuvat ovat helposti havaittavissa, mikä parantaa näyttöjen tehokkuutta.

Ohjattavuus ja Etähallinta: LED-näyttöjä voidaan ohjata etänä, mikä helpottaa sisällön päivittämistä ja muokkaamista tarpeen mukaan. Polttoaineasemat voivat päivittää hintojaan, mainoksiaan ja muita tietoja helposti ilman fyysistä läsnäoloa.

Energiatehokkuus: LED-teknologia on yleensä energiatehokasta, mikä auttaa pitämään käyttökustannukset kohtuullisina.

Joustavuus: LED-näyttöjä on saatavilla eri kokoisina ja muotoisina, mikä antaa polttoaineasemille mahdollisuuden valita sellainen näyttö, joka sopii parhaiten niiden tilaan ja tarpeisiin.

Tietoturva: Etähallintatoimintojen on oltava suojattuja ja turvallisia, jotta varmistetaan, ettei kukaan ulkopuolinen pääse muuttamaan näyttöjen sisältöä luvattomasti.

Yhteenvetona voidaan todeta, että digitaaliset polttoainepylonit parantavat näiden pisteiden näkyvyyttä, tarjoavat mahdollisuuden reaaliaikaiseen päivitykseen ja lisäävät polttoaineaseman brändinäkyvyyttä. Ne muodostavat osan modernista markkinoinnista polttoainealalla, jossa visuaalinen vaikuttavuus ja ajankohtainen tieto ovat tärkeitä kuljettajien houkuttelemiseksi.

LED-screenimme löydät täältä.