Referenssi

LED-Screenit

Power – LED-screenit

Ledimedia on suunnitellut ja toteuttanut kodinkoneiden vähittäiskauppa Powerille LED-screenit Kauppakeskus Itiksen sekä Sellon myymälöihin. Power Itis Helsinki on Suomen suurin ketjuun kuuluva myymälä. Power Itis -myymälän avajaisia saatiin vastaikää juhlia ja LED-screenimme toimiikin uuden hienon myymälän veroisena viestinnänalustana. LED-screenin ansiosta mainokset eivät varmasti jää huomaamatta.

Power Kauppakeskus Itis

Power LED-screenit

Power Kauppakeskus Sello

Power Led-screenit

Kauppakeskus Sellossa Powerin LED-screen asennettiin omille jaloilleen.

Powerille toteutimme räätälöidyt LED-screenit

LED-screenejämme voidaan asentaa monipuolisesti sisä- ja ulkokäyttöön. Tässä tapauksessa sisälle asennettu näytöt on räätälöity Powerin tarpeita varten. Otimme suunnittelussa muun muassa huomioon sen, että näyttöä saatetaan katsella paikoin todella läheltäkin. Jotta kuvan tarkkuus pysyisi hyvänä niin läheltä kuin kaukaa katsellessa on näyttö asennettu pienemmällä pikselivälillä, kuin esimerkiksi jotkut ulkonäytöistämme. Pikseliväli tarkoittaa yksittäisten LED-pikseleiden etäisyyttä toisistaan.

Kauppakeskusten käytävillä kulkee paljon ihmisiä ja jotta näyttöpinta pysyy turvassa mahdollisilta kolhuilta ja osumilta on sen pinta päällystetty läpinäkyvällä suojalevyllä.

Power Led-screenit

Kauppakeskus Itis julkaisi uutisen Powerin avaamisesta. Löydät enemmän tietoa itse myymälästä tästä linkistä.

LED-screenit löydät tuotesivultamme täältä.