Referenssi

LED-Screenit

Power Itis Helsinki

LEDiMedia on suunnitellut ja toteuttanut kodinkoneiden vähittäiskauppa Powerille LED-screenin Kauppakeskus Itiksen uuteen myymälään. Power Itis Helsinki on Suomen suurin ketjuun kuuluva myymälä. Power Itis -myymälän avajaisia saatiin vastaikää juhlia ja LED-screenimme toimiikin uuden hienon myymälän veroisena viestinnänalustana. LED-screenin ansiosta mainokset eivät varmasti jää huomaamatta.

Power Itis

Power Itis Helsinki – Räätälöity LED-screen

LED-screenejämme voidaan asentaa monipuolisesti sisä- ja ulkokäyttöön. Tässä tapauksessa sisälle asennettu näyttö on räätälöity Power Itiksen tarpeita varten. Otimme suunnittelussa muun muassa huomioon sen, että näyttöä saatetaan katsella paikoin todella läheltäkin. Jotta kuvan tarkkuus pysyisi hyvänä niin läheltä kuin kaukaa katsellessa on näyttö asennettu pienemmällä pikselivälillä, kuin esimerkiksi jotkut ulkonäytöistämme. Pikseliväli tarkoittaa yksittäisten LED-pikseleiden etäisyyttä toisistaan.

Käytävällä kulkee paljon ihmisiä ja jotta näyttöpinta pysyy turvassa mahdollisilta kolhuilta ja osumilta on sen pinta päällystetty läpinäkyvällä suojalevyllä.

Power Itis Helsinki

Kauppakeskus Itis julkaisi uutisen Powerin avaamisesta. Löydät enemmän tietoa itse myymälästä tästä linkistä.

Mikäli haluat tarkastella muita LED-screen toteutuksiamme, löydät niitä referenssiosiostamme täältä.