Ulkomainonta – Seinäjoki – Laihia

Tavoita keskimäärin jopa 29 000 autoilijaa ja ohikulkijaa päivittäin. Ulkomainosnäytöt sijaitsevat vilkkaiden teiden varrella Seinäjoella ja Laihialla.

Lue lisää

Tulostauluohjelmisto – Areno

Tulostauluohjelmistomme on monipuolinen, nykyaikainen ja näyttävä kokonaisuus yleisimpien lajien tulosten sekä mainosmateriaalin esittämiseen. Ohjelmisto antaa helpon tavan hallita eri lajien sisältöä isoista pieniin urheilutapahtumiin.

Lue lisää

LED-screenit

Valikoimastamme löydät LED-screenit sisä- sekä ulkokäyttöön. Hyvin pitkälle modulaariset digitaaliset LED-näyttöpinnat ovat nykyaikainen ja monipuolinen viestinnänalusta.

Lue lisää

Mainosnäytöt

43″,50″,55″,65″,75″ ja 86″ mainosnäytöt. Asennettavissa käytäville, ikkunoille, seinälle tai omalle jalustalleen paikalle sekä siirrettäväksi.

Lue lisää

Sisällönhallinta – LedimediaCloud

Ledimediacloud sisällönhallinta -palvelu. Helppokäyttöinen Digital Signage pilvipalvelu on tarkoitettu erilaisten digitaalisten näyttöjen etähallintaan.

Lue lisää

Infonäytöt

Ammattikäyttöön tarkoitetut infonäytöt, jotka soveltuvat monipuoliseen viestintään. Kokovaihtoehdot 32″-98″

Lue lisää

Pyloninäytöt

Interaktiiviset kosketukseen reagoivat pyloninäytöt julkisten tilojen mainospinnoiksi ja opasteiksi.

Lue lisää

Tapahtumapaketti – LED-screenit ja monikameratuotanto

Tapahtumapaketti vuokrakäyttöön. Pitää sisällään huippu laadukkaat LED-screenit, monikameratuotannon, laitteiden toimituksen, laitteiden ylläpidon tapahtuman aikana, livekuvauksen ja laitteiden purkamisen tapahtuman päätyttyä.

Lue lisää

Vuokra LED-screen omilla jaloilla

Vuokra LED-screen omilla jaloilla.

LED-screenin kokoa voidaan muokata 3,5m x 2m, 5m x 3m tai 7m x 3m. Kuvasuhde 16:9.

LED-screenille saadaan myös äänentoisto.

Lue lisää

Vuokra LED-screen – peräkärry näyttö

Vuokra LED-screen on auton peräkärryn päälle valmiiksi kasattu kokonaisuus, joten näyttö saadaan toimintakuntoon nopeallakin aikataululla. Toimii hyvin yksityistilaisuuksissa, urheilukatsomoihin, terasseille tai isompiin tapahtumiin viestinnänalustana.

Näyttöpinnan koko 3,5m x 2m. Kuvasuhde 16:9.

Lue lisää