Tuote, vuokrattavissa

Pyloninäytöt

infonäyttö omalla jalallaan

Interaktiiviset pyloninäytöt, joista löydät toiminnot eri käyttötarkoituksiin.

• Opasteet ja wayfinding
• Mainospinnat
• Pelit

TUOTE

Kosketusnäytölliset infonäytöt eli pyloninäytöt mahdollistavat sen, että käyttäjä voi liikkua mainospintojen välillä ja selata sisältöjä. Pyloneja on saatavilla mm. 55 – 75” näyttökoossa. Pylonit toimitetaan omalla jalustalla ja eivät vaadi erillistä asennusta. Laite tarvitsee vain sähkösyötön ja verkkoyhteyden.

Mikäli olet kiinnostunut tavallisen ruudun muotoisista infonäytöistämme, löydät niistä tarkempaa tietoa, täältä.

Pyloninäytöt

Infonäyttö sisällönhallinta

Näyttölaitteet sisältävät sisäänrakennetun ja etäpäivitettävän mediatoistimen, jonka avulla on mahdollista esittää erilaisia media-aineistoja. Näytöllä näkyvää sisältöä hallitaan sisällönhallintapalvelulla. Meiltä löydät Ledimediacloud -palvelun, joka kattaa tarpeesi näyttöviestinnässä. Palvelun avulla voit esittää monipuolisesti erilaisia mainoksia, esimerkiksi kuvia ja videoita

Pyloninäyttö

Interaktiiviset pyloninäyttömme ovat erinomaisia myös esimerkiksi ajanvaraamista varten ja jonotustilanteiden seuraamiseen. Yllä olevasta esimerkkikuvasta näet, kuinka selkeästi huoltamon näytöltä näkee oman autonsa tilanteen, huoltopaikan sekä mekaanikon. Sisällönhallintapalvelumme avulla saat näytettyä myös automaattisesti päivittyvää reaaliaikaista tietoa. Palvelu poimii olemassa olevista järjestelmistäsi tiedot, jotka näkyvät selkeällä grafiikalla asiakkaillesi.

RÄÄTÄLÖINTI

Asiakkaan tarpeet huomioiden toimitamme pylonit brändättynä graafisen ilmeen mukaisesti. Interaktiiviset pelit ja opasteet toteutetaan yhteistyössä Valakia Interactive Oy:n kanssa.


Haluatko vuokrata tämän tuotteen? Ota yhteyttä!

Näytä kaikki vuokrattavat tuotteet