Tuote, vuokrattavissa

Infonäytöt

Infonäytöt mahdollistavat monipuolisen viestinnän

Meiltä löydät yrityskäyttöön tarkoitetut infonäytöt. Infonäytöt mahdollistavat tehokkaan informaation jakamisen sisäiseen ja ulkoiseen viestintään. Joitain yleisiä viestinnän muotoja ovat:

 • Opastus – Kartat, kauppakeskusten liikkeiden sijainti.
 • Mainospinnat – Tuotteiden ja palveluiden mainostaminen. Yrityksen mainostaminen.
 • Tiedotteet – Uutiset, säätiedotukset, matkustustiedot julkisessa liikenteessä, tuotteiden valmiustila.
 • Tuotetiedot – Elintarvikemarkkinoinnissa käytetyt tuotehinnastot, menu, raaka-aineet. Asettamalla diat kiertoon, saat näytettyä tuotetiedot vaikkapa monella eri kielellä.
 • Brändin kehitys – Kehitä yritystäsi viestimällä brändisi arvomaailmasta ja identiteetistä videomuodossa.

Infonäyttöjen tuotetiedot

Infonäyttöjen kokovaihtoehdot 13″ 32″, 43″, 50″, 55″, 65″, 75″, 86″ ja 98″. Näytöt voidaan asentaa pysty tai vaaka-asentoon. Kiinnitykset onnistuvat ikkunalle, seinälle, kattoon, omalle jalustalleen paikalleen tai siirrettäväksi. Asennuspaikkaa ajatellen laite tarvitsee vain sähkösyötön ja verkkoyhteyden. Näytöille voidaan lisäksi teettää yrityksesi ulkoasua vastaavat kuoret tai vaadittavat suojaukset, kuten suojalasi tai pleksi.

infonäytöt ikkunalla

Infonäyttöjen ammattikäyttöön soveltuvat ominaisuudet

Infonäytöt ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja viestinnän alustoja. Infonäytöt ovat suunniteltu kestämään käyttöä tyypillisesti 16/7 tai 24/7.

Infonäyttöjen valoteho eroaa myös tavallisista televisioista. Valotehosta puhuttaessa käytetään termiä ”NIT”. Sisätiloihin asennettaville näytöille suosittelemme tyypillisesti 400 – 700 NITin valotehoa ja ulos tai auringonvaloon asennettaville näytöille vaaditaan tyypillisesti ainakin 2500 – 4000 NITin valoteho.

Ikkunalle tai ulos asennettavat näytöt vaativat korkean kirkkauden, sillä ulkoa tuleva auringonvalo estää muuten kuvan näkyvyyden. Ulkoa tuleva valon määrä vaihtelee, joten ulkonäytöt toimitamme automaattisella kirkkauden säädöllä.

Ominaisuudet räätälöidään tarpeitasi varten, jotta säästät kustannuksissa.

Valikoimassamme on myös pyloni- tai toteemimallisia infonäyttöjä. Näytöt ovat pystymallisia, omalla jalustallaan seisovia näyttöpintoja, joissa on interaktiiviset kosketusnäytöt. Löydät pyloninäytöt niiden omalta tuotekortiltaan, täältä.

Rolls Kauhava Infonäytöt

Kuva: Rolls Kauhava, kuvassa 32″ infonäytöt

Infonäyttöjen sisällönhallinta tehdään tietokoneelta käsin etäyhteydellä

Näyttölaitteiden mukana tulee etäpäivitettävä mediatoistin, jolla esitetään erilaisia media-aineistoja kuten kuvia, videoita ja verkkosivuja. Sisällön päivittäminen tapahtuu sisällönhallintapalvelun kautta. Meiltä löydät Ledimediacloud -palvelun, joka toimii saumattomasti näyttöratkaisuidemme kanssa. Lisätietoa palvelusta, sen ominaisuuksista ja käytöstä löydät sen tuotekortista täältä.

Infonäyttö

Kuva: OmaSp Oy, kuvassa 65″ infonäyttö

RÄÄTÄLÖINTI

Asiakkaan tarpeet huomioiden toimitamme infonäyttöjä monenlaisissa kokonaisuuksissa. Tarvitsetteko monta näyttöä riviin tai isoja sekä pieniä näyttöjä? Entä Videowall kokonaisuus, missä monta pientä näyttöä yhdistetään yhdeksi suureksi näytöksi? Meillä on yli 10 vuoden kokemus lukuisten näyttöratkaisuiden asennuksista eri toimialoille. Autamme suunnittelemaan asiakkaamme kanssa toiveiden mukaisen lopputuloksen kustannustehokkaasti. Yhdessä löydämme teille sopivan ratkaisun.

Infonäyttöjen monipuoliset käyttömahdollisuudet yritysmaailmassa

Infonäytöt ovat erinomainen lisä yrityksesi viestintään monesta syystä. Tässä on joitakin infonäyttöjen hyötyjä yrityskäytössä:

 1. Tiedonjakelu: Infonäytöt mahdollistavat nopean ja tehokkaan tiedonjakelun. Voit välittää tärkeää tietoa työntekijöille, asiakkaille tai vierailijoille reaaliaikaisesti.
 2. Mainosmahdollisuudet: Infonäytöt ovat tehokas tapa näyttää mainoksia ja markkinoida tuotteita tai palveluita. Voit hyödyntää niitä sekä omissa tiloissasi että yhteistyökumppaneiden paikoissa.
 3. Ajansäästö: Infonäytöt voivat korvata perinteiset tiedonjakelumenetelmät, kuten paperiset julisteet ja esitteet, säästäen aikaa ja vaivaa päivitysten ja vaihtoehtoisten sisältöjen suhteen.
 4. Brändin vahvistaminen: Voit räätälöidä infonäytöt brändisi ilmeeseen ja viestiin sopiviksi. Tämä auttaa vahvistamaan brändi-identiteettiäsi ja näkyvyyttäsi.
 5. Monipuolisuus: Infonäytöillä voi näyttää erilaisia sisältöjä, kuten kuvia, videoita, grafiikkaa ja tekstiä, mikä tekee niistä monipuolisen ja tehokkaan viestintävälineen.
 6. Kustannussäästöt pitkällä aikavälillä: Vaikka infonäyttöjen hankintakustannukset saattavat aluksi olla korkeammat kuin perinteisten mainosvälineiden, niiden pitkän aikavälin kustannukset ovat yleensä alhaisemmat, koska voit päivittää sisältöä digitaalisesti ilman tarvetta uusiin painotuotteisiin.
 7. Reaaliaikainen tieto: Infonäytöt mahdollistavat reaaliaikaisen tiedon jakamisen, kuten päivittyvät uutisotsikot, sääennusteet ja tapahtumatiedot.
 8. Asiakaskokemuksen parantaminen: Infonäytöt voivat luoda miellyttävän ja modernin ympäristön, joka parantaa asiakaskokemusta ja tekee vaikutuksen kävijöihin.

Infonäytöt ovat joustava ja tehokas tapa välittää tietoa ja viestiä. Ne voivat tarjota useita etuja liiketoiminnallesi, riippumatta siitä, onko kyseessä asiakaspalvelu, mainonta tai sisäinen viestintä.

Ota meihin yhteyttä niin autamme suunnittelemaan sinulle sopivan kokonaisuuden tehokkaaseen digiaikaiseen viestintään.


Haluatko vuokrata tämän tuotteen? Ota yhteyttä!

Näytä kaikki vuokrattavat tuotteet