Tuote, vuokrattavissa

Infonäytöt

Infonäytöt mahdollistavat monipuolisen viestinnän

Meiltä löydät LED ja LCD teknologiaan pohjautuvat infonäytöt. Infonäytöt mahdollistavat tehokkaan informaation jakamisen sisäiseen ja ulkoiseen viestintään. Joitain yleisiä viestinnän muotoja ovat:

  • Opastus – Kartat, kauppakeskusten liikkeiden sijainti.
  • Mainospinnat – Tuotteiden ja palveluiden mainostaminen. Yrityksen mainostaminen.
  • Tiedotteet – Uutiset, säätiedotukset, matkustustiedot julkisessa liikenteessä, tuotteiden valmiustila.
  • Tuotetiedot – Elintarvikemarkkinoinnissa käytetyt tuotehinnastot, menu, raaka-aineet. Asettamalla diat kiertoon, saat näytettyä tuotetiedot vaikkapa monella eri kielellä.
  • Brändin kehitys – Kehitä yritystäsi viestimällä brändisi arvomaailmasta ja identiteetistä videomuodossa.

Infonäyttöjen kokovaihtoehdot sekä asentaminen

Näyttöjen kokovaihtoehtoja löytyy laidasta laitaan, 32″ näytöistä aina suureen 98″ asti. Näytöt voidaan kiinnittää erilaisilla telineratkaisuilla pysty tai vaaka-asentoon, ikkunalle, seinälle, kattoon, omalle jalustalleen paikalleen tai siirrettäväksi. Asennuspaikkaa ajatellen laite tarvitsee vain sähkösyötön ja verkkoyhteyden. Näytöille voidaan lisäksi teettää yrityksesi ulkoasua vastaavat kuoret tai vaadittavat suojaukset, kuten suojalasi tai pleksi.

Infonäytöt ovat tarkoitettu ammattikäyttöön

Infonäytöt ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja viestinnän alustoja. Tavalliset olohuoneesta löytyvät televisiot eivät ole suunniteltu vastaavaan käyttöön. Infonäytöt ovat suunniteltu kestämään käyttöä tyypillisesti 18/7 tai 24/7. Infonäyttöjen valoteho eroaa myös tavallisista televisioista. Valotehosta puhuttaessa käytetään termiä ” NITs”. Sisätiloihin asennettaville näytöille suosittelemme tyypillisesti 400 – 700 NITsin valotehoa ja ulos tai auringonvaloon asennettaville näytöille vaaditaan tyypillisesti 2500 – 4000 NITsin valoteho. Ikkunalle tai ulos asennettavat näytöt vaativat korkean kirkkauden, sillä ulkoa tuleva auringonvalo estää muuten kuvan näkyvyyden. Ulkoa tuleva valon määrä vaihtelee, joten ulkonäytöt toimitamme automaattisella kirkkauden säädöllä.

Valikoimassamme on myös pyloni- tai toteemimallisia infonäyttöjä. Näytöt ovat pystymallisia, omalla jalustallaan seisovia näyttöpintoja, joissa on interaktiiviset kosketusnäytöt. Löydät pyloninäytöt niiden omalta tuotekortiltaan, täältä.

Rolls Kauhava Infonäytöt

Kuva: Rolls Kauhava, kuvassa 32″ infonäytöt

Infonäyttö – sisällönhallinta

Näyttölaitteiden mukana tulee etäpäivitettävä mediatoistin, jolla esitetään erilaisia media-aineistoja kuten kuvia, videoita ja verkkosivuja. Sisällön päivittäminen tapahtuu sisällönhallintapalvelun kautta. Meiltä löydät LEDiMediaCloud -palvelun, joka toimii saumattomasti näyttöratkaisuidemme kanssa. Yleensä asiakkaamme ottavatkin palvelun käyttöönsä näyttöjen hankinnan yhteydessä. Lisätietoa palvelusta, sen ominaisuuksista ja käytöstä löydät sen tuotekortista täältä.

Infonäyttö

Kuva: OmaSp Oy, kuvassa 65″ infonäyttö

RÄÄTÄLÖINTI

Asiakkaan tarpeet huomioiden toimitamme infonäyttöjä monenlaisissa kokonaisuuksissa. Tarvitsetteko monta näyttöä riviin tai isoja sekä pieniä näyttöjä? Entä Videowall kokonaisuus, missä monta pientä näyttöä yhdistetään yhdeksi suureksi näytöksi? Meillä on yli 10 vuoden kokemus lukuisten näyttöratkaisuiden asennuksista eri toimialoille. Autamme suunnittelemaan asiakkaamme kanssa toiveiden mukaisen lopputuloksen kustannustehokkaasti. Yhdessä löydämme teille sopivan ratkaisun.


Haluatko vuokrata tämän tuotteen? Ota yhteyttä!

Näytä kaikki vuokrattavat tuotteet