Tuote

Mainosnäytöt

Mainosnäyttö – tiedot

Mainosnäytöt 32″,43″,46″,50″,55″,65″,75″,86″ ja 98″ koossa. Digital signage mainosnäytöt ovat monipuolinen ja nykyaikainen tapa mainostaa yrityksesi tuotteita ja palveluita.

Näyttömme pohjautuvat LED ja LCD teknologiaan. Korkean resoluution ansiosta näytöllä pystytään näyttämään tarkasti kuvaa jopa 4K pikselimäärällä.

Mainosnäytöt voidaan asentaa sisätilojen lisäksi myös näyteikkunalle tai ulkokäyttöön. Korkean kirkkauden mainosnäyttöjen kuva näkyy suorassa auringonvalossakin. Korkean kirkkauden mainosnäytöt toimitamme automaattisella kirkkaudensäädöllä, joten kirkkaus mukautuu aina sopivaksi päivänajasta riippumatta. Kuva: H&M Videowall

mainosnäytöt

Mainosnäyttö – suunnittelu

Mainosnäytöt voidaan asentaa lähestulkoon minne vain. Seinälle, kattoon, omalle jalustalleen tai suoraan ikkunalle. Näyttöjä voidaan asentaa yksittäin, riveittäin, videowall kokonaisuutena tai pieniä ja suuria näyttöjä yhdessä. Mainosnäytöt voidaan synkronoida keskenään, jolloin viestintä pysyy yhtenäisenä, tai käyttää saman kokonaisuuden näyttöjä eri sisältöjen näyttämiseen. Jokainen kokonaisuus suunnitellaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti, joten kerro meille tarpeesi niin me suunnittelemme sen mukaisen kokonaisuuden.

Asiantuntijamme suunnittelevat tarpeittasi vastaavaan kokonaisuuden johon kuuluu mainosnäytöt lisäpalveluineen. Ota meihin yhteyttä, niin aloitetaan suunnittelu toiveittesi pohjalta.

Mainosnäytöt ikkunalla

Korkean kirkkauden mainosnäytöt asennettuna ikkunalle. Automaattinen kirkkaudensäätö huolehtii siitä, että näytöt eivät häikäise ohikulkijaa pimeän aikaan.

Digital Signage

Digital signage tarkoittaa digitaalista näyttöä, jossa näyttö ja mediatoistin yhdistyvät. Digital signage mahdollistaa nykyaikaisen sekä monipuolisen mainonnan, sillä mainosten vaihtaminen tapahtuu tietokoneeltasi käsin etäyhteydellä. Etänä päivitettävien mainosten ansiosta on helppo kohdentaa mainontaa ja reagoida nopeasti uusiin trendeihin. Digital signage mainosnäyttöjen ansiosta voit tuoda mainoksiisi kuvia, videoita, dia-esityksiä, siirtymiä ja oikeastaan mitä vain haluat!

Mainosnäytöt sisällönhallinta

Mainosnäyttö – sisällönhallinta

Näyttölaitteiden mukana tulee etäpäivitettävä mediatoistin, jonka avulla esitetään erilaisia media-aineistoja kuten kuvia, videoita ja verkkosivuja. Sisällön päivittäminen tapahtuu sisällönhallintapalvelun kautta verkkoselaimestasi. Meiltä löydät Ledimediacloud -palvelun , joka toimii saumattomasti näyttöratkaisuidemme kanssa. Palvelua ei tarvitse asentaa, sillä se sijaitsee kokonaisuudessaan verkossa. Suosittelemme lämpimästi palvelun käyttöä mainosnäyttöjen sisällönhallintaan. Palvelu on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja sitä päivitetään jatkuvasti käyttäjiltä saadun palautteen pohjalta.

Lisätietoa palvelusta, sen ominaisuuksista ja käytöstä löydät sen tuotekortista täältä.

Mainosnäyttöjen hankinta – koko palvelu saman katon alta

Ledimedia Oy:lta saat mainosnäyttöjen lisäksi myös asennuksen, mahdolliset huollot ja teknisen tuen. Olemme asiakkaan kanssa tiiviisti yhteistyössä jo suunnitteluvaiheessa. Yrityksellämme on yli 10 vuoden kokemus lukuisten erilaisten näyttöviestintään liittyvien asennusten parista. Asiantunteva henkilökuntamme hoitaa kokonaisuuden suunnittelun kanssasi. Näin saadaan sinua miellyttävä lopputulos mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Tarjoamme näytöille myös palvelusopimusta, mikä pitää sisällään itse laitteet, sisällönhallintapalvelun, huollot ja teknisen tuen. Näin laatu ei jää asiakkaamme huolehdittavaksi.

Ohjeistamme myös mainossisältöön liittyvissä asioissa, mikäli digitaalisten mainospintojen käyttö on uutta. Saat meiltä ohjeita ja neuvoja osuvaan sisällönhallintaan. Tarjoamme myös palvelua mainosten luomiseen. Mainokset toteutetaan yhteistyössä Valakia interactive Oy:n kanssa.

Emme jätä sinua pulaan uuden hankintasi kanssa, vaan annamme koulutuksen tuotteiden käytöstä käyttöönoton yhteydessä. Olet myös asiakkaanamme aina oikeutettu ilmaiseen tekniseen tukeen joka palvelee arkisin 8.00 – 16.00. Yhteystiedot löydät täältä.

Voit jättää yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä ja pääset aloittamaan digitaalisen mainontasi käden käänteessä.