Tuote

Mainosnäytöt

Mainosnäyttö – tiedot

Tarjonnastamme löydät mainosnäytöt 43″,50″,55″,65″,75″ ja 86″ koossa. Digital signage mainosnäytöt tuovat kattavan ja monipuolisen mainonnankeinot käyttöösi. Näyttömme pohjautuvat LED ja LCD teknologiaan. Korkean resoluution ansiosta näytöllä pystytään näyttämään tarkasti kuvaa jopa 4K pikselimäärällä. Näyttömme antavat tarkan värin ja hyvän kontrastin, jopa suorassa auringonvalossa niiden korkean kirkkauden ansiosta. Kuva: H&M Videowall

mainosnäytöt

Mainosnäyttö – asennus

Mainosnäytöt voidaan asentaa lähestulkoon minne vain. Seinälle, kattoon, omalle jalustalleen tai suoraan ikkunalle. Näyttöjä voidaan asentaa yksittäin, riveittäin, videowall kokonaisuutena tai pieniä ja suuria näyttöjä yhdessä. Mainosnäytöt voidaan synkronoida keskenään, jolloin viestintä pysyy yhtenäisenä, tai käyttää saman kokonaisuuden näyttöjä eri sisältöjen näyttämiseen. Asiantunteva henkilökuntamme on hoitanut lukuisia vastaavia asennuksia ja osaa suunnitella sekä asentaa toiveesi mukaisen kokonaisuuden.

Mainosnäytöt ikkunalla

Digital Signage

Digital signage tarkoittaa käytännössä digitaalista näyttöä, jossa näyttö ja mediatoistin yhdistyvät. Digital signage mahdollistaa nykyaikaisen nopean mainonnan keinot ja helpottaa viestintääsi, sillä mainosten vaihtaminen tapahtuu tietokoneeltasi käsin. Etänä päivitettävien mainosten ansiosta on helppo kohdentaa mainontaa ja reagoida nopeasti uusiin trendeihin. Digital signage näyttöjemme ansiosta voit tuoda mainoksiisi kuvia, videoita, dia-esityksiä, siirtymiä ja oikeastaan mitä vaan koet itsellesi hyödylliseksi.

Mainosnäytöt sisällönhallinta

Mainosnäyttö – sisällönhallinta

Näyttölaitteiden mukana tulee etäpäivitettävä mediatoistin, jonka avulla esitetään erilaisia media-aineistoja kuten kuvia, videoita ja verkkosivuja. Sisällön päivittäminen tapahtuu sisällönhallintapalvelun kautta verkkoselaimestasi. Meiltä löydät Ledimediacloud -palvelun , joka toimii saumattomasti näyttöratkaisuidemme kanssa. Palvelua ei tarvitse asentaa, sillä se sijaitsee kokonaisuudessaan verkossa. Yleensä asiakkaamme ottavatkin palvelun käyttöönsä näyttöjen hankinnan yhteydessä. Lisätietoa palvelusta, sen ominaisuuksista ja käytöstä löydät sen tuotekortista täältä.

Kattavan mainonnan paketti saman katon alta

Ledimedia Oy hoitaa näyttöjen toimituksen lisäksi myös asennuksen, mahdolliset huollot ja teknisen tuen. Olemme asiakkaan kanssa tiiviisti yhteistyössä myös suunnitteluvaiheessa. Yrityksellämme on yli 10 vuoden kokemus lukuisten erilaisten näyttöviestintään liittyvien asennusten parista. Asiantunteva henkilökuntamme hoitaa kokonaisuuden suunnittelun kanssasi. Näin saadaan sinua miellyttävä lopputulos mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Tarjoamme näytöille myös palvelusopimusta, mikä pitää sisällään itse laitteet, sisällönhallintapalvelun, huollot ja teknisen tuen.

Ohjeistamme myös mainossisältöön liittyvissä asioissa, mikäli digitaalisten mainospintojen käyttö on uutta. Tiedostojen muoto, kuvien koko, ohjeet osuvaan muotoiluun saat meiltä. Tarjoamme myös palvelua mainosten luomiseen. Mainokset toteutetaan yhteistyössä Valakia interactive Oy:n kanssa.

Emme jätä sinua pulaan uuden hankintasi kanssa, vaan annamme koulutuksen tuotteiden käytöstä käyttöönoton yhteydessä. Olet myös asiakkaanamme aina oikeutettu ilmaiseen tekniseen tukeen joka palvelee arkisin 8.00 – 16.00. Yhteystiedot löydät täältä.

Voit jättää yhteystietosi alle, niin otamme sinuun yhteyttä ja pääset aloittamaan digitaalisen mainontasi käden käänteessä.