Tuote

Tulostauluohjelmisto – Areno

Tulostauluohjelmisto – Areno

Areno on Ledimedia Oy:n kehittämä tulostauluohjelmisto, joka soveltuu kaikille näyttöpinnoille. Areno skaalautuu paitsi isojen stadioneiden jättitauluille, myös pienten liikuntasalien näytöille. Arenon perusversiosta löydät yleisimpien joukkuelajien lajikohtaiset tulostaulunäkymät.

Arenon perusversio soveltuu kyseisille lajeille:

  • Jalkapallo
  • Jääkiekko
  • Koripallo
  • Salibandy
  • Lentopallo
  • Pesäpallo

Arenon avulla valitset myös lajien sarjatason sekä lisäät joukkueet ja pelaajat.

Tulostauluohjelmisto – lajikohtaiset toiveet

Mikäli toivomaasi lajia ei löydy ennalta Arenon perusversion lajikirjastosta, pystymme toteuttamaan lajikohtaiset toiveet. Arenoa kehitetään jatkuvasti, joten voimme lisätä siihen uusia lajeja käyttöösi.

Arenon tulostaulunäkymää voidaan myös muokata graafisen ilmeen osalta vastaamaan toiveitasi.

Areno – Helppokäyttöisyys edellä

Areno on helppokäyttöinen ja monipuolinen tulostauluohjelmisto. Sen intuitiivisen käyttöliittymän sisäistää uusikin käyttäjä nopeasti. Arenolla esität paitsi tulokset pelien aikana, myös mainoksia esimerkiksi erätauoilla. Kaikki vaihtoehdot löydät samasta ohjelmistosta.

Tulostauluohjelmistolle soveltuvat näyttölaitteet

Suuriin Stadioneihin, pelikenttiin ja Areenoihin suosittelemme LED-screeniä tulostaulun näytöksi. Tämä johtuu siitä, että LED-screenejä voidaan toteuttaa suuriinkin kokoihin, esimerkiksi jopa 100m2 tai suurempi. Suuri koko mahdollistaa sen, että näytön sisältö näkyy kaikille katselijoille. LED-screenejä voidaan asentaa ympärivuotiseen sisä- tai ulkokäyttöön. Yllä olevassa kuvassa Kaarlen kentän tulostaulu Vaasassa.

Pienempään tarpeeseen suosittelemme infonäyttöjämme. Infonäyttöjä löydät 32″ kokoisista aina 98″ asti. Näytöt ovat sopivia esimerkiksi urheilusaleihin tai pienemmille pelikentille. Infonäyttöjä on mahdollista asentaa kiinteästi tai omalla telineellään liikuteltavaksi sisä- ja ulkokäyttöön.

Areno tulostauluohjelmisto – Referenssi

Tulostauluohjelmisto

Olemme Seinäjokisen OmaSp stadionin laitteiden ja ohjelmistojen kokonaisvaltainen toimittaja ja asentaja. OmaSp stadionin kentällä on käytössä 2 kappaletta LED-screen tulostaulujamme, 1 LED-screen mainostamiseen sekä LED-kabineteista rakennettu digitaalinen ”perimeter” tehosteita sekä mainoksia varten. Stadionin sisätiloista löytyy 80 kappaletta infonäyttöjä tuotteiden mainostamiseen ja jalkapallopelien näyttämiseen. OmaSp stadionilla on käytössä yhteensä jopa 500 neliötä LED-näyttöpintaa sekä Areno tulostauluohjelmistomme, jonka avulla pelien tuloksia esitetään. Voit tutustua referenssiin tarkemmin täältä.

Kaupin pesäpallostadionin tulostaulu

Tamperelaiselta Superpesiksestä tutulta Kaupin Pesäpallostadionilta löytyy nyt Ledimedian asentama jättimäinen tulostaulu LED-screen. Siellä käyvällä urheiluväellä onkin syytä hymyyn, sillä valtava 117 neliöinen LED-screen mahdollistaa sen, että tulostiedot eivät taatusti jää keneltäkään näkemättä. Kaupin kansainväliset mitat täyttävä stadion saikin arvoisensa kruunun, jota kelpaa käyttää tärkeitä pelejä järjestettäessä.

Nokia Arena

Olimme tekemässä Nokia Arenan LED-toteutusta. Alla kuvassa mediakuutio. Tästä aloitettiin…

… ja tähän päädyttiin!