Referenssi

LED-Screenit

Pysäköinnin opasteet

Automaatiota arkea helpottamaan.

Asensimme kevättalvella 2021 Lappeenrannan Yliopistolle johtavan tien varteen pysäköinnin opasteet. Kaksi opastetaulua näyttää kirkkaasti millä paikoitusalueella kulloinkin on tilaa. Järjestelmä toteutettiin yhteistyössä Indoor Informatics -yhtiön kanssa.

LED-screenit pysäköinnin opasteet

Pysäköinnin opasteet

Ulkonäytöt ovat erinomainen valinta pysäköintiopasteiden toteuttamiseen, sillä ne tarjoavat kirkkaan ja näyttävän tavan ohjata liikennettä pysäköintialueilla.

Vapaan pysäköintipaikan ilmoittaminen: LED-näytöt voidaan asentaa pysäköintialueelle näyttämään reaaliaikaista tietoa vapaista ja varatuista pysäköintipaikoista. Autonkuljettajat voivat helposti nähdä, missä on vapaita paikkoja ja suunnata autonsa sinne.

Ohjaavat nuolet ja viestit: LED-näyttöjen avulla voit ohjata liikennettä tehokkaasti käyttämällä nuolia ja selkeitä viestejä. Esimerkiksi voit näyttää kääntymisnuolia tai ohjeita tietyn pysäköintialueen suuntaan.

Maksullisten pysäköintialueiden ilmoittaminen: LED-näytöillä voit ilmoittaa ajoneuvojen omistajille tai kuljettajille, jos pysäköinti on maksullista tietyllä alueella. Voit näyttää myös ajankohtaiset hinnat ja maksutavat.

Pysäköintiohjeet ja säännöt: Näytöillä voidaan näyttää pysäköintialueen sääntöjä, kuten nopeusrajoituksia tai tietoa ajallisista rajoituksista. Tämä auttaa kuljettajia noudattamaan pysäköintisääntöjä.

Ajoneuvojen seuranta ja ohjeet: Voit käyttää LED-näyttöjä näyttämään ohjeita pysäköityjen ajoneuvojen sijainnista ja ohjeistamaan kuljettajia, jos esimerkiksi on tarpeen siirtää autoa tai jos se on väärässä paikassa.

Hätätilanteiden viestintä: LED-näytöt voivat toimia myös hätäviestintävälineinä, kuten antamalla ohjeita hätäevakuoinnista tai ilmoittamalla turvallisuustiedotteista.

Ajanmukainen tiedotus: Päivitä näyttöjen tiedot reaaliaikaisesti esimerkiksi tapahtumien tai tietyille alueille kohdistuvien rajoitusten vuoksi.

Ympäristönäkymän parantaminen: LED-näytöt voivat myös olla osa ympäristön esteettistä suunnittelua ja auttaa luomaan viihtyisän pysäköintialueen.

Kokonaisuutena LED-näytöt ovat erinomainen vaihtoehto pysäköintiopasteiden parantamiseen tarjoten monipuolisia mahdollisuuksia liikenteen ohjaukseen ja tiedottamiseen. Huomioi kuitenkin, että paikalliset määräykset ja standardit tulee ottaa huomioon näyttöjen asennuksessa ja käytössä.

Tutustu LED-screeneihimme täältä.