Referenssi

LED-Screenit

Kokoustila LED-näyttö – Etelä-Pohjanmaan Osuuspankki

Ledimedia Oy toteutti Etelä-Pohjanmaan Osuuspankille 136 tuumaisen näyttöpinnan pankin pääkonttorille. Kokoustila LED-näyttö on varustettu Full HD resoluutiolla (1080p). Koko ja tarkka kuva takaavat, että sisältö näkyy hyvin kaikille huoneessa oleville ja kokousten esityksiä kelpaa näyttää. Pikseliväli 1,5mm oli myös tärkeää ottaa huomioon sen käyttötarkoitusta ajatellen. Tiheämmät pikselit toimivat parhaiten sisätiloissa, missä oletettavasti näyttöä katsellaan lähempää. Suunnittelimme asiakkaan kanssa kustannustehokkaimman kokonaisuuden taaten kuitenkin laadukkaan lopputuloksen mihin molemmat osapuolet voivat olla tyytyväisiä.

Etelä-Pohjamaan osuuspankki Kokoustila LED-näyttö

Pystymme asentamaan eri muotoisia näyttöjä monipuolisesti erilaisille pinnoille. Etelä-Pohjanmaan Osuuspankin kokoustila LED-näyttö on asennettuna kaarevalle seinälle, kuten kuvassa nähdään.

Ruudulla näkyvän sisällön ohjaamiseen tarvitset sisällönhallintapalvelun. Etelä-Pohjanmaan Osuuspankki käyttääkin meidän omaa palvelua Ledimediacloud. Palvelu toimii mutkattomasti näyttöjemme kanssa ja on suunniteltu parantamaan niiden käyttökokemusta. Palvelun avulla voit ohjata yrityksesi kaikkia näyttöjä, vaikka maanlaajuisesti. Voit myös ajastaa tietyn sisällön näkymisen vaikka vain tietyillä ruuduilla, jos tarvitset näyttöjä eri käyttötarkoituksiin. Asiakkaillemme annamme koulutuksen palvelun käytöstä sen käyttöönoton yhteydessä. Näin asiakkaanamme pääset nopeasti alkuun digitaalisessa näyttöviestinnässäsi.