Referenssi

Tapahtumat

Tangomarkkinat

Ledimedia ja tangomarkkinat ovat tehneet yhteistyötä jo 10 vuotta. Vuokrattavat LED-näyttömme nähdään tangomarkkinoilla Seinäjoki Areenalla tangokilpailussa, katulavalla sekä tangokadulla. Yhteensä 7 näyttöä mahdollistavat kattavan viestintäkokonaisuuden suureen tapahtumaan. Kuvassa esiintyy yhtye Kolmas Nainen.

Tangomarkkinat

Katulavalla on molemmin puolin Ledimedian 4 metriä korkeat screenit. Screenien lisäksi hoidamme myös livekuvauksen meidän monikameratuotannolla. Kokonaisuus tuo hienoa visuaalisuutta esityksiin ja mahdollistaa näkyvyyden kadun päähän asti. Esitysten välissä näytöillä nähdään tapahtumasponsoreiden mainoksia sekä esimerkiksi tapahtuman aikataulu. Kuvassa esiintyy Jari Sillanpää vuoden 2023 tangomarkkinoilla.

Tangomarkkinat

Tangomarkkinat järjestävät vuosittain Seinäjoki Areenalla Tangokuningas/kuningatar kilpailun, jossa nähdään myös Ledimedian screenit. Näytöille tuodaan erinäistä visuaalista sisältöä tuomaan tunnelmaa tangokilpailijoiden esityksiin. Kuvassa on 3 screeniämme areenalta. Kuva on otettu asennusvaiheessa.

Ledimedian LED-screenejä sekä monikameratuotantoa on mahdollista vuokrata tapahtumakäyttöön. Tarjoamme erilaisia ratkaisuja niin pieniin kuin suuriinkin tapahtumiin. Mikäli sinulla on tarve palveluillemme ota meihin yhteyttä täältä, niin keskustellaan lisää.