Referenssi

LED-Screenit

Tienvarsinäyttö yritykselle – TH-Pesu

Tienvarsinäyttö on tehokas ja tyylikäs mainospaikka yrityksellesi. Asentamamme tienvarsinäyttö yritykselle TH-pesu joka sijaitsee Laukaalla on oiva esimerkki tästä. LED-screenimme ovat myös teknisesti paras vastaus tienvarsinäytöille. Ne rakentuvat LED-kabineteista yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi. Niiden ansiosta voimme rakentaa yksilöidyn kokonaisuuden koon ja muodon puolesta, juuri sellaiseksi kun tarvitset. Komponentit kestävät Suomen sääolosuhteita ja voit huoletta mainostaa vuoden ympäri 24/7.

Toimitimme ja asensimme Laukaalle TH-Pesu Oy:lle tienvarteen LED-screenin mahdollistamaan monipuolisen mainonnan. Näkyvyys on erittäin hyvä Jyväskylästä Laukaalle tullessa ja LED-screeniä ei voi olla huomaamatta.

Liikennettä häiritsevästä liiallisesta kirkkaudesta ei tarvitse huolestua, sillä toimitamme tienvarsinäytöt automaattisella kirkkauden säädöllä. Näytössä sijaitsevan huomaamattoman anturin ansiosta kirkkaus mukautuu aina ympäristöönsä nähden sopivaksi oli sitten yö tai päivä.

LED-screenit löydät verkkosivuiltamme täältä

Tienvarsinäyttöjen tai LED-näyttöjen keskeiset ominaisuudet

LED-teknologia: LED (Light Emitting Diode) on valodiodi, joka tuottaa valoa sähkövirran vaikutuksesta. LED-näytöt käyttävät tätä tekniikkaa valon tuottamiseen, ja se mahdollistaa kirkkaan, terävän kuvan ja erinomaisen näkyvyyden kaikissa valaistusolosuhteissa.

Kirkkaus ja kontrasti: LED-näytöt tarjoavat korkean kirkkauden ja kontrastin, mikä mahdollistaa selkeän näkyvyyden myös kirkkaassa auringonvalossa tai pimeässä ympäristössä.

Energiatehokkuus: LED-näytöt ovat yleensä energiatehokkaita verrattuna perinteisiin näyttötekniikoihin, kuten plasmaan tai LCD:hen. Tämä johtuu siitä, että LEDit voivat tuottaa kirkasta valoa ilman tarvetta taustavalaistukselle.

Joustavuus ja skaalautuvuus: LED-näyttöjä voidaan helposti muokata eri kokoihin ja muotoihin. Ne voivat olla joustavia ja taipuisia, mikä mahdollistaa niiden käytön erilaisissa ympäristöissä ja tiloissa.

Ohjattavuus ja päivitettävyys: Tienvarsinäytöt voivat olla etäohjattavissa, mikä helpottaa sisällön päivittämistä ja muokkaamista tarpeen mukaan. Tämä mahdollistaa reaaliaikaisen tiedon näyttämisen ja nopean reagoinnin tapahtumiin.

Säänkestävyys: Monet tienvarsinäytöt on suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita. Ne voivat olla vedenkestäviä ja säänkestäviä, mikä on tärkeää ulkokäytössä.

Kustannustehokkuus: Pitkä käyttöikä, vähäinen huolto ja energiatehokkuus tekevät LED-näytöistä kustannustehokkaita pitkällä aikavälillä.