Referenssi

LED-Screenit

Ulkonäytöt – Vaasan Ulkomainonta

Vaasan Ulkomainonnalle Ledimedia toimitti 5 kappaletta kaksipuoleisia ulkonäyttöjä. Ulkonäytöt ovat rakennettu LED-screeneistämme, jotka tuovat valovoimasuutta ja tarkkaa kuvaa. LED-screenit ovat sijoitettu vilkkaisiin tienvarsiin ympäri Vaasaa. Ledimedia hoiti asennukset ja toimitti sisällönhallintapalvelun. Kuvassa Moottorikadun ulkonäyttö.

Ulkonäytöt

Ulkonäytöt ovat tehokas mainonnankeino

Asentamamme ulkonäytöt toimivat promootiopaikkoina Vaasan Ulkomainonnalle. Lähialueella toimivat yritykset pystyvät mainostamaan näytöiltä hyvin näkyvästi. Näytöt tuovat tehokkaan tavan tehdä kohdennettua mainontaa paikallisille ohikulkijoille. Vilkkaiden teiden varteen asennetut näytöt saavuttavat päivittäin jopa kymmeniä tuhansia katselijoita.

Ulkonäytöt

Ulkonäyttöjen hallinta tehdään etänä digital signagen avulla

Ulkonäyttöjen hallinta sujuu kätevästi Ledimediacloud -pilvipalvelun kautta. Ympäri Vaasan kaupunkia olevia promootiopaikkoja Vaasan Ulkomainonta pystyy hallitsemaan etänä tietokoneiltaan käsin. Nykyaikaiset Digital Signage -mainonnan keinot monipuolistavat ja nopeuttavat viestintää. Samalla säästetään luontoa, sillä historiaan jäävät kertokäyttöiset paperimainokset ja esitteet.

Tienvarressa sijaitsevat ulkonäytöt ovat varustettu myös automaattisella kirkkauden säädöllä, mikä takaa sen, että vieressä kulkeva liikenne ei häiriinny liiallisesta kirkkaudesta näytöillä. Kuva myös näkyy kirkkaallakin kelillä sekä vähentää energiankulutusta pimeimpinä aikoina.

Näytöt omistaa Vaasan ulkomainonta