Referenssi

LED-Screenit, Valomainokset

LED-screen ravintolassa – Vekseli Plaza & Bungalow

Asensimme Seinäjoen keskustorin Vekseli -baarin uudelle Vekseli Plazalle upeat mainoskyltit sekä LED-screenin ravintolan käyttöön teltan sisälle. LED-Screeniltä onnistuu kätevästi niin urheilulähetysten toisto kuin tuotteiden mainontakin. Tarkka kuva ja suuri koko mahdollistaa miellyttävän katseltukokemuksen oli tarve mikä tahansa. LED-screenin hienous on paitsi sen suuri koko, että sen valoteho. Paikoin kirkaskin ympäristö ei haittaa näytön sisällön näkyvyyttä, sillä LED-screenit ovat varsin valovoimaisia ja kirkkautta voidaan kätevästi säätää tarpeen mukaan.

Asiakkaan on helppo tuoda paikalle oma kannettavansa ja hdmi -liitännän kautta toistaa sisältö kuin sisältö isolla screenillä. Samaa LED-screeniä voidaan siis kätevästi hyödyntää myös Plazalla järjestettävissä konserteissa.

Npg Night people group LED-screen ravintola

Vekseli Plaza & Bungalow – LED-screen ravintolassa. Kuva Seinäjoelta

LED-screenien käyttö ravintoloissa

LED-screen ravintolassa voi tuoda monia etuja, sekä asiakaskokemuksen parantamisen että liiketoiminnan tehokkuuden näkökulmasta.

Menu-näytöt: LED-näytöt voivat korvata perinteiset paperiset menukortit. Digitaaliset menunäytöt mahdollistavat nopean päivittämisen hinnat, ruokalistat ja erikoistarjoukset. Ravintolat voivat myös näyttää ruokien kuvia ja lisätietoja houkutellakseen asiakkaita.

Mainosnäytöt: Käytä LED-näyttöjä mainostamaan erikoistarjouksia, päivän erikoisuuksia, juomia ja muita ravintolan tarjouksia. Voit myös näyttää asiakasarvioita tai antaa vinkkejä ruokaparien suhteen.

Tilausten seuranta: Ravintolat voivat käyttää LED-näyttöjä tilausten seurantaan ja ilmoittamaan, kun tilaus on valmis noudettavaksi tai kun se on toimitettu pöytään.

Virtuaaliset jonotustiedot: Jos ravintolalla on odotuslistoja, LED-näytöt voivat näyttää asiakkaille virtuaaliset jonotustiedot, kuten heidän tilanteensa odotuslistalla tai arvioidun odotusajan.

Tapahtumien ja viihteen mainonta: Käytä LED-näyttöjä ilmoittamaan tulevista tapahtumista, kuten livemusiikista, teemaillallisista tai erityisistä juhlista.

Brändin näkyvyys: LED-näytöt voivat auttaa vahvistamaan ravintolan brändiä näyttämällä logoa, yrityksen arvoja tai muita brändielementtejä.

Sisätilojen ohjaus: Käytä LED-näyttöjä ohjaamaan asiakkaita sisätiloissa, ilmoittamaan pöytänumeroita tai osoittamaan tietä esimerkiksi baariin, WC:hen tai uloskäynnille.

Säätilan ja uutisten näyttäminen: Voit käyttää LED-näyttöjä näyttämään ajankohtaista tietoa, kuten säätietoja tai uutisia, asiakkaiden odottaessa ruokaansa tai istuessaan ravintolassa.

Teemavalaistus: LED-näytöt voivat myös toimia osana ravintolan yleistä valaistusta, luo tunnelmaa ja vaihtelevia visuaalisia kokemuksia.

On tärkeää varmistaa, että LED-näytöt ovat helppokäyttöisiä, houkuttelevia ja että niiden sisältö päivittyy helposti. Samalla on otettava huomioon, että liiallinen näytön käyttö voi häiritä asiakkaiden ruokailukokemusta, joten harkittu käyttö on avainasemassa.

LED-screenien ominaisuuksin voit tutustua tarkemmin täältä.