Tuote

Ulkomainonta – Seinäjoki – Laihia

Ulkomainonta Seinäjoki ja Laihia seuduilla. Ulkomainosnäytöillämme tavoitat keskimäärin jopa 29 000 autoilijaa ja ohikulkijaa päivittäin. Näytöt sijaitsevat vilkkaiden teiden varrella Seinäjoella ja Laihialla. Ulkomainonta koetaan yhtenä tehokkaimmista ja samalla miellyttävimmistä mainonnan keinosta. LED-näyttöjen suuri koko varmistaa, että mainoksesi huomataan varmasti.

Ulkomainosnäyttömme tuovat paljon näkyvyyttä yrityksellesi, jos yrityksesi tai toimipisteitäsi sijaitsee Seinäjoen, Vaasan, Laihian, Isokyrön, Vähäkyrön, Ylistaron tai Ilmajoen seuduilla.

Ulkomainosnäyttöjen resoluutiot

Huomioi näyttöjen resoluutio sisällön suunnittelussa. Paras lopputulos saadaan aikaiseksi, kun sisällön resoluutio vastaa näytön resoluutiota.

Seinäjoen ulkomainosnäytön resoluutio on 256 x 480 px

Laihian ulkomainosnäytön resoluutio on 576 x 432 px

Ulkomainonta Seinäjoki

Ulkomainonta Seinäjoki

Seinäjoen ulkomainosnäyttö sijaitsee vilkkaan Pohjan valtatien varrella Seinäjoen ravikeskuksen yhteydessä. Näyttö osoittaa Lapuan suuntaan. Näytön resoluutio on 256 x 480 px.

Seinäjoen ulkomainosnäyttö kartalla

Kartalla Seinäjoen ulkomainosnäytön tarkka sijainti.

Ulkomainonta Laihia

Laihia LED-screen ulkomainosnäyttö

Laihian ulkomainosnäyttö sijaitsee Vaasantiellä noin 3,5 kilometriä Laihian keskustasta Vaasan päin. Näyttö osoittaa Laihiaa kohti. Ulkomainosnäytön resoluutio on 576 x 432 px.

Laihian ulkomainosnäyttö kartalla

Laihian ulkomainosnäytön sijainti kartalla.

Ulkomainonta Seinäjoki ja Laihia – Q&A

Kuinka saan itselleni ulkomainokset näytöille?

Saat ulkomainoksesi näytöille lähettämällä meille kuvatiedostot (PNG, JPG) tai videotiedostot (MP4) muodossa. Lisäksi kuva- ja videotiedostot tulisivat olla oikeassa resoluutiossa, eli tiedostojen tulee vastata näyttöjen resoluutiota. Tiedostoista tarvitaan kaksi versiota, sillä näytöt ovat eri kokoisia. Hoidamme puolestasi mainosten pyörittämisen näytöillä käyttäen sisällönhallintapalveluamme.

Miten mainokseni näkyvät muiden mainosten joukossa?

Mainoksesi kiertävät dia-esityksen tapaan muiden mainosten joukossa. Kun on mainoksesi vuoro, se näkyy 10 sekunnin ajan näytöllä ja palaa takaisin odottamaan vuoroaan.

Mainoskierron kesto

Ulkomainosnäyttöjemme mainoskierto on enintään 100 sekuntia. Mainokset toistuvat 100 sekunnin välein tai useammin.

Kuinka kauan mainokseni näkyvät näytöillä?

Mainosaikaa myydään 6 kuukauden ja 12 kuukauden jaksoina molemmille näytöille.

Entä jos kampanjani muuttuu kesken sopimuksen?

Voit vaihtaa mainoksiasi lähettämällä ne meille niin kauan, kun sopimustasi riittää.

Miksi ulkomainonta?

Digitaaliset näytöt mahdollistavat mainosten nopean ja helposti muokattavan päivittämisen nopeallakin aikataululla. Mainostajan on mahdollista muuttaa sisältöä, kohdentaa mainoksia eri aikoina ja reagoida nopeasti muuttuviin markkinatilanteisiin.

Digitaaliset näytöt mahdollistavat mainosten kohdentamisen tarkasti yleisöön perustuen. Tämä voi tapahtua esimerkiksi sijainnin, demografisten tietojen tai käyttäytymisen perusteella. Näin mainostajat voivat tavoittaa potentiaaliset asiakkaat tehokkaammin.

Digitaaliset mainosnäytöt voivat tarjota mahdollisuuden vuorovaikutteisuuteen, esimerkiksi paikallisen kohdentamisen kautta. Tämä voi lisätä sitoutumista mainokseen ja parantaa käyttäjäkokemusta.

Digitaalisia mainosnäyttöjä voidaan helposti säätää valoisuuden, kontrastin ja äänenvoimakkuuden suhteen eri ympäristöihin sopivaksi. Lisäksi mainokset voidaan ajastaa näkymään tiettyinä aikoina tai päivinä, mikä parantaa mainonnan kohdentamista ja tehokkuutta.

Digitaaliset näytöt mahdollistavat monipuolisemman ja dynaamisemman sisällön esittämisen verrattuna perinteisiin mainospintoihin. Liikkuvat kuvat, animaatiot ja interaktiivisuus voivat tehdä mainoksista huomattavasti vaikuttavampia ja mieleenpainuvampia.

Ota meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta tai suoraan sähköpostilla osoitteeseen santeri.latvala@ledimedia.fi