Integraatiot osana toimivaa viestintää

Integroitu osakekurssitieto LED-screenillä

Nykypäivänä integraatiot ovat osana toimivaa viestintää. Integraatioilla tarkoitetaan erilaisten järjestelmien yhdistämistä keskenään. Viestintään perustuvan integroinnin avulla tuodaan järjestelmästäsi informaatiota toisen järjestelmän esitettäväksi erilaisilla diginäytöillä. Näin saadaan toimiva kokonaisvaltainen viestintäketju.

Tässä blogitekstissä tutustumme LedimediaCloudin avulla tehtyihin integraatioihin ja kuinka Ledimedian omana kehitystyönä tehty ja ylläpidettynä LedimediaCloud tarjoaa joustavan alustan integroinnille, halusitpa esittää mitä informaatiota tahansa.

Integraatioille on loputtomia mahdollisuuksia

Integraatioilla voi tehdä monipuolisesti erilaisia toteutuksia ja näytöillämme on esitetty mm. vuoronumeronäyttöjä, tuotannon raportointia, autopesun opastusta, vapaita autopaikkoja, interaktiivista sisältöä, tulostauluja, laskureita, julkisen liikenteen aikatauluja, kuorma-autojen sisäänajojärjestystä lastausalueelle, lähtönäyttöä kilpailuissa, anturien mittaamaa tietoa, pörssisähkön hintaa.

Integraatiot osana toimivaa viestintää

Mitä ikinä halutaankaan näyttöpinnoilla esittää, Ledimedialta saat esittämiseen tarvittavan teknisen osaamisen ja ohjelmistot tueksesi. Ledimedialta löytyy ohjelmistoalan ammattilaiset erilaisten rajapintaintegraatioiden toteuttamiseen.

Ledimedia ei toimita vain infonäyttöjä, LED-screenejä ja infonäyttöjärjestelmää, vaan meiltä saat myös ratkaisut erityistoiveisiin siitä, mitä haluat näyttöpinnoilla esittää. Jos käytössäsi on jokin hyödyllistä informaatiota tuottava järjestelmä, Ledimedia hoitaa puolestasi informaation tuomisen näyttöpinnoille. – Markus, Ohjelmistokehittäjä, Ledimedia Oy.

Mainontasi kehittyy integraatioiden avulla

Integraatioiden käyttö mainostamistarkoituksessa digitaalisilla näytöillä voi tarjota useita etuja, jotka parantavat mainonnan tehokkuutta ja vaikuttavuutta. Integraatioiden avulla voit kohdentaa mainontaa tarkemmin ja personoida sitä vastaamaan paremmin kohdeyleisösi tarpeita ja mielenkiinnon kohteita. Esimerkiksi voit integroida sosiaalisen median tietoja tai analytiikkaa, jotta voit kohdentaa mainontaa käyttäjien demografisten tietojen, kiinnostuksen kohteiden tai sijainnin perusteella. Voit näyttää tuoreimpia sosiaalisen median päivityksiä, uutisia tai sääennusteita, mikä tekee mainoksista ajankohtaisempia ja kiinnostavampia katsojille. Integroidut mainosnäytöt voivat tarjota myös interaktiivisia ominaisuuksia, kuten QR-koodit, NFC-teknologian tai mobiilisovellukset, joiden avulla käyttäjät voivat osallistua mainontaan aktiivisemmin.

Integraatiot voivat auttaa sinua luomaan monikanavaisia mainoskampanjoita, jotka ulottuvat useisiin eri alustoihin ja kanaviin sekä ottavat katselijan mukaan interaktiivisten ominaisuuksien ansiosta.

Grafiikka

Integraatioita varten käytettävä mainossisältö tai informaatio vaativat tietysti graafista suunnittelua toimiakseen näytöillä. Integraatioiden ja ulkoisten tietolähteiden kautta haetun tiedon esityksessä on ensiarvoisen tärkeää se, miten tieto esitetään. Ulkoasu tiedon esittämiselle mietitään yhdessä asiakkaan kanssa, huomioon ottaen erilaisten näyttökokojen luomat mahdollisuudet sekä tuki eri kokoisille näyttöpinnoille.

Mainosten, informaation ja integraation avulla näytettävä sisältö voidaan vapaasti asetella erilaisille näyttöratkaisuille. Oleellista tietoa voidaan esittää esimerkiksi ruudun keskellä, kun vähemmän tärkeää tietoa taas ruudun sivuosassa.

Integraatiot osana toimivaa viestintää – Osaketietojen esittäminen

Käydään seuraavaksi tarkemmin läpi, että mitä integraatioita LedimediaCloudiin on muun muassa tehty. Oma Sp:n kanssa toteuttamamme osaketietojen esittäminen heidän mainos screenillä. Tässä tapauksessa on Oma Sp:n sisäänkäynnin screenille tuotuna osaketiedot heidän toivomuksesta brändin mukaisella ulkoasulla käyttäen LedimediaCloudia. LedimediaCloudin avulla poimitaan reaaliaikaista tietoa, jota voidaan esittää erilaisilla digitaalisilla näytöillä selkeästi luettavaksi.

osakekurssi mainosnäytöllä

Kyseessä olevan näytön ei suinkaan tarvitse toimia pelkkien osaketietojen esittämiseen, vaan samalta näytöltä onnistuu myös mainostaminen sekä yleinen informatiivinen viestintä. Integraation toteuttamiseen meillä on täysin vapaat kädet, joten osaketiedot voivat näkyä esimerkiksi näytön sivulla ja mainokset keskellä. Lisäksi samalla dialla voidaan esittää vaikkapa säätiedot tai kellonaika, osana kokonaisvaltaista viestintää.

Integraatiot osana toimivaa viestintää – Kellonaika

OP-pankki hyödyntää LedimediaCloudin integraatiota suuren kellon esittämiseen LED-screenillä. Kello näkyy hyvin koko Seinäjoen torille, ja on varmistamassa, että asiakkaat ehtivät varmasti pankkiin oikeaan aikaan.

Integraatiot osana toimivaa viestintää – Polttoainetietojen integraatio

Integraatiot osana toimivaa viestintää hinnastot ja mainokset polttoainepyloneilla

ABC hyödyntää LedimediaCloudin kanssa tehtyä integraatiota polttoaine- ja autopesuhintojen esittämiseen asemillaan. Integraation avulla saadaan sekä hinnastot, että mainokset ja viestintä esitettyä samalta polttoainepylonilta. LED-screenien tarjoaman monipuolisen käytön ansiosta saadaan perinteisestä polttoainepylonista samalla moderni digitaalinen mainosnäyttö.

Integraatiot osana toimivaa viestintää – Autohuollon jonotus

Integraatiot osana toimivaa viestintää autohuollon infonäytöllä

Autohuoltamossa LedimediaCloud integraation avulla asiakkaana näet infonäytöltä kätevästi autosi huollon etenemisen, mekaanikon ja muuta informaatiota. Sama infonäyttö toimii myös aulassa Cloudin ansiosta myös hyvänä mainospaikkana sekä informaation esittämistä varten.

Kuinka saan itselleni sopivat integraatiot?

Integraatiot suunnitellaan aina tapauskohtaisesti asiantuntijoidemme kanssa. Ensiksi päätetään, että mitä tietoa ja millaisilla laiteilla sitä halutaan esittää. Tämän jälkeen sisällönhallintajärjestelmämme LedimediaCloud integroidaan järjestelmään, mistä tieto löytyy. Enää täytyy vain suunnitella graafinen ulkoasu, jonka ansiosta tiedosta tulee helposti luettavaa digitaalisilla näytöillä.

Kysy meiltä lisätietoa tai kerro meille toiveesi integraation suhteen. LedimediaCloudiin voit tutustua tarkemmin sen tuotekortista. Tuotekortista löydät muun muassa videomateriaalia sen käytöstä. https://ledimedia.fi/tuotteet/ledimedia-cloud/