Käyttäjäystävällisyyttä sisällönhallintaan – Tutustu Ledimediacloudiin

Sisällönhallinta ohjelma

Olet saattanut pistää merkille, että digitalisaatio on pikkuhiljaa valtaamassa mainostamisen ja viestinnän liike-elämässä. Yksi tehokas tapa tuoda viestiä esille on erilaisten digitaalisten mainosnäyttöjen käyttö. Näiden näyttöjen tehokas hallinta ja visuaalisesti optimoitu sisältö ovat avain menestyksekkääseen viestintään. Tässä yhteydessä esittelemme Ledimediacloud-palvelun, joka tuo käyttäjäystävällisyyttä sisällönhallintaan digitaalisille näytöille.

Mikä on Ledimediacloud?

Ledimediacloud on sisällönhallintapalvelu, joka on suunniteltu erityisesti digitaalisten näyttöjen vaivattomaan ja tehokkaaseen hallintaan. Se tarjoaa helppokäyttöisen alustan, jonka avulla voit hallita monimutkaistakin sisältöä kaikissa digitaalisissa näytöissäsi. Päivän sana onkin käyttäjäystävällisyys kun puhutaan sisällönhallintapalveluista. Olipa kyseessä sitten mainoskampanja, tapahtumailmoitukset tai brändin markkinointi, Ledimediacloudilla onnistut.

Käyttäjäystävällisyyttä sisällönhallintaan LEDiMediaCloud sisällönhallinta ohjelmisto palvelu

Kuvassa näkyvät mediatoistimet 1 & 2 edustavat Ledimediacloudin kyseiseen käyttäjään liitettyjä näyttöjä, joille operoija voi tuoda sisältöä. Näyttöjä voidaan yhdistää järjestelmään käytännössä rajaton määrä.

Kuinka Ledimediacloud toimii?

Ledimediacloud käyttö on vaivatonta ja intuitiivista. Se mahdollistaa monenlaisten sisältöjen hallinnan ja ajastamisen mainosnäytöillesi. Voit suunnitella kampanjoita etukäteen, aikatauluttaa sisällöt ja seurata niiden kulkua reaaliaikaisesti, mikäli olemassa olevissa järjestelmistä halutaan poimia tietoa, onnistuu niiden esittäminen selkeällä grafiikalla näytöillä. Tieto päivittyy näytöille sitä mukaa, kun rajapinnassa oleva tieto päivittyy. Näin varmistat, että viestisi tavoittaa oikean yleisön oikeaan aikaan ja he saavat reaaliaikaista tietoa. Olemassa olevat kuva-, ja videotiedostot voidaan vetää drag and drop menetelmällä suoraan palveluun, jolloin tiedosto näkyy mediakirjastossasi, josta pääset ajastamaan sisällön näkymään valitsemallasi näytöillä.

Videomateriaalia ohjelmiston käytöstä löydät tästä linkistä.

käyttäjäystävällinen sisällönhallinta cloud soittolista

Kuvassa nähdään esimerkkidiat valmiina ajastettavaksi niiden esittämistä varten. Tässä tapauksessa tiedostot ovat matkalla esitettäväksi mediatoistin 1 näyttöpinnalle.

Avainominaisuudet:

1. Monipuolinen sisällönhallinta:

Ledimediacloud mahdollistaa monipuolisen sisällönhallinnan, mukaan lukien kuvat, videot, animaatiot ja tekstisisällöt. Voit helposti tuoda ja muokata visuaalisesti vaikuttavaa sisältöä.

2. Aikataulutus ja ajastaminen:

Voit ajastaa sisällöt tiettyihin aikoihin, päiviin tai tapahtumiin, mikä tuo joustavuutta sekä nopeaa reagointia viestinnän suunnitteluun.

3. Reaaliaikainen sisältö:

Palvelun avulla poimit reaaliaikaiset tiedotteet ja mainokset digitaalisille näytöillesi. Ohjelmisto voi poimia esimerkiksi uutisia verkkosivuiltasi suoraan näytöillesi esitettäväksi tai polttoaineiden hinnasto, joka saattaa vaihdella monta kertaa päivän aikana.

Digitaalinen polttoainepyloni

4. Käyttäjäystävällisyys:

Ledimediacloud tarjoaa käyttäjäystävällisyyttä sisällönhallintaan sekä selkeän kokemuksen, joka helpottaa sisällön luomista, muokkaamista ja hallintaa. Takaamme, että opit käyttämään palvelua noin puolessa tunnissa ilman, että tarvitsee olla tietotekniikkaguru.

5. Yhteensopivuus:

Ledimediacloud voidaan yhdistää olemassa oleviin rajapintoihin, jolloin tieto voidaan poimia valmiista järjestelmistäsi grafiikalla selkeästi esitettäväksi asiakkaillesi tai sisäistä viestintää varten. Digitaalisten näyttöjen ansiosta tiedottamisesta tulee helposti ymmärrettävää ja tiedonjako paranee merkittävästi. Diaesityksen ansiosta sama mainospinta toimii samanaikaisesti myös esimerkiksi hinnastona, mutta myös mainospaikkana kampanjallesi.

käyttäjäystävällisyyttä sisällönhallintaan cloud mediakirjasto

Tiedostot tallentuvat sisällönhallintaohjelmiston mediakirjasto -sivulle, jolloin ne ovat kätevästi yhdessä paikassa mikäli niitä on tarve esittää jatkossa myös uudelleen. Nyt saat varastoosi hyvin tilaa mainosten ollessa jatkossa digitaalisessa muodossa.

Miksi valita Ledimediacloud?

Ledimediacloud tarjoaa tehokkaan ja kokonaisvaltaisen ratkaisun erilaisten digitaalisten näyttöjen sisällönhallintaan. Sen avulla voit optimoida markkinointiviestisi ja varmistaa, että ne saavuttavat kohdeyleisösi tehokkaasti. Lisäksi se säästää aikaa ja vaivaa monimutkaisen sisällönhallinnan keskittämisessä yhteen helppokäyttöiseen alustaan. Ei enää tarvetta käyttää rahaa uusien mainosten printtaamiseen ja logistiikkaan. Nyt mainokset vaihdetaan etäyhteydellä mistä päin tahansa vain nappia painamalla. Alkuinvestoinnin jälkeen teet aikaisempaa tehokkaampaa mainostamista, joka maksaa itsensä takaisin yllättävänkin nopeasti.

Käyttäjäystävällisyyttä sisällönhallintaan

Ledimedialla varmistamme että onnistut

Olemme kokonaisvaltainen digitaalisten näyttöjen ja niitä varten tarvittavan ohjelmiston toimittaja. Koulutamme asiakkaamme laitteiden sekä ohjelmiston käyttöön. Tyypillisesti kokonaisuuden sisäistämiseen menee noin puoli tuntia, sillä tuotteemme ovat suunniteltu käyttäjäystävällisesti. Hoidamme vaikeat osuudet puolestasi, jotta pääset mahdollisimman helposti aloittamaan digiaikaisen viestintäsi.

Lopuksi:

Ledimediacloud tarjoaa voimakkaan työkalun digitaalisten näyttöjen sisällönhallintaan. Sen avulla voit saavuttaa parhaan mahdollisen näkyvyyden viesteillesi ja kampanjoillesi. Tutustu Ledimediacloudiin ja ota ensiaskel kohti vaikuttavampaa ja tehokkaampaa markkinointia digitaalisten näyttöjesi avulla.