Minkälaiset yritykset voisivat hyödyntää infonäyttöjä?

Infonäytöt

Infonäytöt ovat nykyaikainen ja monipuolinen tapa jakaa tietoa ja viestintää eri kohdeyleisöille. Ne ovat erityisen hyödyllisiä yrityksille, jotka haluavat välittää viestejä, tarjota informaatiota ja houkutella asiakkaita tai vierailijoita. Tässä blogitekstissä tarkastelemme, minkälaiset yritykset voivat hyödyntää infonäyttöjä tehokkaasti. Katso oletko listalla!

Kaupat ja vähittäismyynti – Infonäytöillä tuotteet visuaalisesti esille

Myymälät ja Vähittäiskaupat infonäyttö

Kaupat voivat hyödyntää infonäyttöjä esitelläkseen tarjouksia, mainostaakseen uusia tuotteita ja antaakseen asiakkailleen hyödyllistä tietoa. Infonäytöt voivat toimia interaktiivisena apuna asiakkaiden päätöksenteossa, esimerkiksi tarjoamalla tuotetietoa, vertailuja ja arvosteluja.

Asennuspaikat: Joitain tyypillisiä sijoituspaikkoja näytöille kaupoissa ovat näyteikkunat sekä kattokiinnitykset eri osastojen yläpuolelle.

Ravintolat ja kahvilat – houkuttelevat kuvat infonäytöille aterioista ja virvokkeista

Ravintolat ja kahvilat infonäyttö

Ravintolat ja kahvilat voivat käyttää infonäyttöjä ruokalistan esittelyyn, erityistarjousten mainostamiseen ja päivittäisten aterioiden esittelyyn. Tällaiset näytöt voivat myös antaa kätevää tietoa ravintolan historiasta, henkilökunnasta ja aukioloajoista. Houkuttelevat dynaamiset sisällöt auttavat asiakasta tekemään ostopäätöksen ja antavat realistisen kuvan virvokkeesta tai ateriasta. Näytöillä voidaan myös esittää tarkempia tuotetietoja sekä kierrättää materiaalia usealla eri kielellä, jolloin asiakaskokemus helpottuu esimerkiksi vain englantia puhuville.

Asennuspaikat: Infonäyttöjä näkee ravintoloiden ja kahviloiden kassojen yläpuolelle tai läheisyyteen asennettuna. Myös yritysten näyteikkunalla saattaa nähdä näyttöjä sisäänheittäjinä tai houkuttelemassa asiakkaita kuvilla.

Koulutuslaitokset – Infonäytöille tiedotteita sekä opasteita opiskelijoille

Koulut ja oppilaitokset infonäytöt

Koulutuslaitokset voivat käyttää infonäyttöjä tiedottamiseen ja ohjaamiseen opiskelijoille ja vierailijoille. Ne voivat näyttää ajantasaisia aikatauluja, karttoja, opinto-ohjeita ja muita opetuksen kannalta tärkeitä tietoja.

Asennuspaikat: Näytöt sijaitsevat tyypillisesti oppilaitosten käytävillä ja sisäänkäyntien yhteydessä seinä-, katto- tai telinekiinnityksillä.

Julkinen liikenne – Matkan eteneminen ja yleiset ohjeet näkyvät kätevästi infonäytöillä

Julkinen liikenne infonäyttö

Julkinen liikenne voi käyttää infonäyttöjä reaaliaikaisen aikatauluinformaation jakamiseen matkustajille. Tällaiset näytöt voivat myös antaa liikenneturvallisuuteen liittyvää tietoa ja mainoksia paikallisista yrityksistä matkustajille sekä matkan edistymisen seuranta.

Asennuspaikat: Infonäyttöjä näkee bussien, junien ja raitiovaunujen sisäpuolella katossa sekä vaunujen päätyseinissä.

Yritysten aulat – tuo brändiäsi ja palveluitasi esille infonäytöillä

Yrityksen aulaan infonäyttö

Monet yritykset käyttävät infonäyttöjä auloissaan tervehtimään vierailijoita ja antamaan tietoa yrityksen historiasta, palveluista ja henkilökunnasta. Ne voivat myös näyttää ajankohtaisia uutisia ja tiedotteita. Näyttöjä voidaan käyttää samaan tapaan myös sisäisenviestinnän edistämiseen ja tiedonkulun parantamiseen.

Asennuspaikat: Auloissa tyypillisesti seinäkiinnityksillä.

Messut ja tapahtumat – visuaalisuus ja opastus onnistuu infonäytöillä mainiosti

messut ja tapahtumat infonäytöt tapahtumissa

Tapahtumajärjestäjät voivat hyödyntää infonäyttöjä tarjotakseen vierailijoilleen aikatauluja, karttoja ja tietoa näytteilleasettajista. Infonäytöt voivat myös mainostaa tulevia tapahtumia ja sponsoreita.

Asennuspaikat: Näyttöjä nähdään liikuteltavilla telineillä yleisten kulkureittien varrella.

Sairaala ja terveydenhuolto – Jonotus tilanne ja yleiset terveystiedotteet kätevästi esiin infonäytöillä

sairaalat ja terveyskeskukset hyödyntää infonäyttöjä

Sairaala- ja terveydenhuoltoalalla infonäytöt voivat tarjota tietoa odotusajoista, vastaanottotiloista, terveyseduista ja muista hyödyllisistä aiheista potilaille ja heidän perheilleen.

Asennuspaikat: Näyttöjä näkee sairaaloiden ja terveydenhuoltoasemien odotus- ja vastaanottotiloista tyypillisesti katto- ja seinäkiinnityksillä.

Hotellit ja majoituspaikat – Toivota vieraasi tervetulleeksi infonäyttöjen avulla

hotellit ja majoituspaikat hyödyntää infonäyttöjä

Hotellit voivat hyödyntää infonäyttöjä tervetuliaisviestien näyttämiseen, alueellisen informaation jakamiseen ja palvelujensa mainostamiseen.

Asennuspaikat: Näyttöjä näkee hotellien ja majoituspaikkojen aulasta tai käytäviltä tyypillisesti seinäkiinnityksillä.

Teollisuus ja valmistus – Prosessin valvonta ja turvallisuusohjeet infonäytöille

teollisuus tehtaat ja valmistus infonäytöt

Teollisuuden yritykset voivat käyttää infonäyttöjä tehokkaaseen viestintään tehdasalueella. Ne voivat näyttää turvallisuusohjeita, tuotantotilastoa ja muita tärkeitä tietoja työntekijöille. Näytöt antavat tärkeää tietoa prosessienkulusta, tuotannontehokkuudesta ja laadusta.

Asennuspaikat: Näyttöjä löytää tehdasalueiden työpisteiden yhteydestä katto- ja seinäkiinnityksillä. Tehdasalueilta näyttöjä löytyy myös käytäviltä ja taukotiloista esittämässä sisäistä viestintää.

Yhteenvetona voidaan todeta, että infonäytöt ovat monipuolinen väline, joka soveltuu monenlaisille yrityksille. Ne voivat parantaa viestintää, tarjota hyödyllistä tietoa ja houkutella asiakkaita ja vierailijoita eri aloilla. Riippumatta siitä, millainen yritys on kyseessä, infonäytöt voivat olla tehokas tapa saavuttaa tavoitteitaan ja parantaa asiakaskokemusta.

Voit tutustua infonäyttöjen teknisiin ominaisuuksiin täältä.