Tulostauluohjelmisto Areno – Mihin se soveltuu?

Tulostauluohjelmisto Areno Tabletilla ohjaaminen

Tulostauluohjelmistot ovat käytössä eri urheilulajien tulosten, tilastojen sekä muun informaation esittämiseen areenoiden, stadioneiden ja erilaisten pelikenttien yleisölle ja joukkueille. Nykyaikana pidetään tärkeänä, että tulostauluohjelmisto on helppokäyttöinen, monipuolinen ja räätälöitävissä käyttäjänsä brändin näköiseksi.

Tässä blogitekstissä tutustumisen kohteena on Ledimedian kehittämä tulostauluohjelmisto Areno. Käymme läpi sen ominaisuuksia, käyttöä, laite yhteensopivuutta sekä muokkaus ja laajennus mahdollisuuksia.

Tulostauluohjelmisto Areno urheilulajit

Urheilulajit

Aivan ensimmäisenä on varmasti mielessä, että minkä lajien tulosten esittämiseen tulostauluohjelmisto Areno soveltuu?

Ledimedian Areno tulostauluohjelmiston perusversion lajikirjastoon on valmiiksi lisättynä yleisimmät joukkuelajit, jotka saat heti käyttöösi ohjelmiston hankittuasi. Lajit ovat jalkapallo, pesäpallo, jääkiekko, koripallo, salibandy ja lentopallo. Lisäksi perusversioon kuuluu ”yleinen” tulostaulunäkymä.

Tulostauluohjelmistoon voidaan tarpeen mukaan lisätä lajin kuin lajin tulosten ohjaus oli laji sitten kuinka eksoottinen tahansa…

Tulosten ohjaaminen

Tulostauluohjelmisto Arenon tulostaulunäkymä

Ylläolevassa kuvassa nähdään Arenon jääkiekkotulosten ohjaus näkymä. Kuvassa näkyvien painikkeiden avulla hallitaan itse tulostaulussa yleisölle näkyvää sisältöä.

Valikosta löydät Joukkueet, jossa voit lisätä joukkueet ja pelaajat kuvineen. Mediakirjastoon voit luoda soittolistat, johon voit lisätä kuvia ja videoita. Ottelut osiossa laitat luomasi joukkueet vastakkain, ja aktivoit ottelun. Kun olet luonut joukkueet ja asettanut ne ottelussa vastakkain, ne näkyvät tulostaulu osiossa, jossa voit aloittaa pelikellon ja ohjata tuloksia sekä muita peliin liittyviä asioita.

Sarjatason asettaminen onnistuu tulostauluohjelmisto Arenon avulla

Voit luoda sarjatasot eri lajien yhteyteen ”luo uusi sarja” napista.

Tulostauluohjelmisto Areno – Ominaisuudet

Tulostauluohjelmiston tärkein rooli on tietysti näyttää lajien tulokset selkeästi niin ohjaamoon, pelaajille kuin yleisölle. Mutta nykypäivänä on tarpeellista, että tulostauluohjelmistoilla voidaan tehdä myös muuta.

Areno tulostauluohjelmistolla asetat pelien sarjatasot, luot joukkueet sekä lisäät pelaajat kirjastoosi. Ominaisuuden ansiosta Arenoa voidaan käyttää suurien stadioneiden tärkeissä peleissä, tai pienten urheiluseurojen peleissä.

Joukkueet ja pelaajat voidaan tuoda myös automaattisen integraation avulla suoraan olemassa olevista järjestelmistäsi.

Pidämme informaation kulkua ja mainostamista tärkeänä elementtinä tapahtumien aikana, joten tulostauluohjelmistostamme löydät painikkeet, joiden avulla saat myös mainokset laitettua näytöillesi esimerkiksi ennen peliä tai erätaukojen aikana.

Tulostauluohjelmisto Areno

Tältä näyttää Arenon tulostaulu yleisön perspektiivistä isolla 88m2 LED-screenillä.

Tulostauluohjelmisto Areno – Yhteensopivuus

Näytöistä puheen ollen, Ledimedian Areno tulostauluohjelmisto skaalautuu mille tahansa näytöille. Esimerkiksi suuret stadionit ja areenat saattavat haluta hyödyntää suuria LED-screenejä tulosten esittämiseen. Pienet urheiluseurat tai harrastepaikat voisivat pärjätä esimerkiksi 55″-75″ infonäytöillä. Tulostauluohjelmisto skaalautuu näyttölaitteen resoluution mukaan, joten sinun ei tarvitse etsiä tiettyä laitetta tulosten esittämiseksi.

Lisäksi samalla ohjelmistolla voidaan näyttää tuloksia myös useilta näytöiltä samanaikaisesti.

Miltä laitteilta tulosten ohjaaminen sitten tapahtuu? Tuloksia voidaan ohjata tabletilta langattomalla yhteydellä sekä tietokoneelta langallisella tai langattomalla yhteydellä.

Tulostauluohjelmisto Areno Tabletilla ohjaaminen

Tulosten ohjaaminen käy tietokoneelta tai kätevästi myös tabletilta.

Muokkaus- ja laajennusmahdollisuudet

Tulostauluohjelmisto Arenoon voidaan lisätä paitsi haluamasi lajit, mutta myös sen ulkoasua voidaan muokata. Ohjaamoon tuleva näkymä voidaan tehdä näköiseksesi esimerkiksi taustan, kuvien ja fonttien muodossa, mutta myös painikkeita voidaan siirtää tai muuttaa toiveittesi mukaan.

Itse tulostaulunäkymä, joka näkyy tulostaulunäytöillä yleisölle, voidaan myös muokata täysin toiveittesi mukaiseksi, tietysti kannattaa ottaa huomioon, että tulokset näkyvät edelleen parhaalla mahdollisella tavalla. Muokkaus mahdollisuudet mahdollistavat esimerkiksi yrityksen brändin tai arvojen näkyvyyden myös pelien aikana näytöiltä tai personoidun mainosten asettelun.

Helppokäyttöisyys

Jotkin vanhemmat tulostauluohjelmistot voivat olla vaikeita käyttää ja opetella, niiden komentoihin vaaditaan monimutkaisia näppäinyhdistelmiä, jotka muuttavat tauluilla näkyvää informaatiota.

Pidämmekin yhtenä tärkeänä elementtinä tulostauluohjelmistomme helppokäyttöisyyttä. Olemme nähneet paljon vaivaa, että Areno tulostauluohjelmistoa on helppo ja mukava käyttää. Sen intuitiivisen käyttöliittymään sisäistää nopeasti ja näet selvästi, mitä mikäkin painike saa aikaiseksi. Ohjelmiston käyttöä voisi verrata helppokäyttöisen sovelluksen käyttöön. Helppokäyttöisyys tekee siitä hyvän vaihtoehdon myös pienemmille urheiluseuroille tai kouluille, jossa vaikean ohjelmiston opetteluun ei ole resursseja.

Hinta-laatu taso

Ledimedian Areno tulostauluohjelmisto on edullinen vaihtoehto. Arenossa korostuu sekä helppokäyttöisyys, että monipuolisuus. Sitä voidaan myös muokata käyttäjänsä näköiseksi.

Tulostauluohjelmisto Areno tiivistettynä

Aivan loppuun voidaan tiivistää tulostauluohjelmisto Arenon ominaisuudet, jotta tulevaisuudessa ne ovat nopeasti löydettävissä.

  • Monilajituki
  • Sarjatasot, joukkueet ja pelaajat
  • Lajien lisääminen lajikirjastoon
  • Kustomoitavissa
  • Monipuolinen
  • Helppokäyttöinen
  • Yhteensopivuus eri näyttölaitteiden kanssa
  • Edullinen

Kiitos ajastasi tulostauluohjelmisto Arenoa koskevan blogitekstin parissa.

Arenon tuotekorttiin pääset tästä linkistä.