Referenssi

LED-Screenit

Bock’s Corner Brewery – LED-näyttö

Vaasassa sijaitsevalla Bock’s Corner Brewery panimolla on Ledimedian toimittama LED-näyttö monipuolista digiaikaista mainostamista varten. Näyttö on asennettuna omille jaloilleen ja näytön pinta on kaareva. Kaarevan suunnittelun ansiosta näyttöä pystytään katselemaan hyvin myös sivusuunnalta. Näytön resoluutio on 1092 x 252 px.

Näyttö sijaitsee hieman ennen panimon sisääntuloa ja näkyy hyvin vieressä menevälle tielle. Näytön ansiosta virvokkeille kaipaava asiakas löytää hyvin paikalle.

LED-näytön sisällönhallinta tapahtuu etäyhteydellä tietokoneelta käsin. Bock’s Corner Breweryllä on käytössään Ledimedian kehittämä sisällönhallintapalvelu Ledimediacloud. Palvelun avulla sisällönhallinta käy kätevästi. Kuvassa näytön vasemmalla puolella nähdään reaaliajassa poimitut säätiedot suoraan Vaasan ilmanmittauspisteeltä. LED-näytöllä on myös integroitu valoanturi, jonka ansiosta sillä on automaattinen kirkkauden säätö.

Bock's corner brewery - Led-näyttö

LED-näytöllä tehokas ja paikallinen mainonta onnistuu 24/7 vuodenajasta riippumatta. Ei tarvetta vaihtaa mainosbannereita, sillä mainokset vaihdetaan nappia painamalla tietokoneeltasi.

Kuten Bock’s Corner Breweryn LED-näyttö, on kaikki LED-näyttömme räätälöity asiakkaan tarpeiden mukaan ottaen huomioon käyttötarkoitus, asennuspaikka, katseluetäisyys, muoto ja koko. Löydät LED-näytöistämme lisätietoa niiden tuotekortista täältä.

Mikäli haluat tutustua sisällönhallintapalveluumme löydät lisätietoa täältä.