LED-screen mainonta mahdollistaa vasta päivitetyn, liikkuvan mainoksen, joka kiinnittää asiakkaan huomion varmasti. Digitaalisella mainospinnalla informaatio on automatisoitu, jolloin data näytetään jo ennalta määritetyllä tavalla. LED-screen mainonta pitää kohdeyleisön mielenkiinnon hereillä, sillä kuva voi liikkua ja eroaa tällä tavoin tavallisista valomainoksista. Kun etsitte yrityksellenne sopivaa tapaa mainostaa, niin LED-screen mainonta on monipuolinen vaihtoehto, joka soveltuu sisä ja ulko käyttöön. Ledimedia toteuttaa LED-screenien asennuksen ohjelmistoineen kaikenlaisten yritysten toiveiden mukaisesti vastuullisesti koko Suomen alueella.

 

Mitä ominaisuuksia LED-screen mainoksella on?

Kuten jo aiemmin mainitsimme, LED-screen valomainokset soveltuvat niin sisälle, kuin ulos. LED-screenit voidaan asentaa esimerkiksi kauppakeskuksen seinälle tai vaihtoehtoisesti omalle jalustalleen. Kävelyetäisyydellä pikselitiheys voi olla pienempi, jolloin kuva on tarkempi. Valikoimastamme löydät P1.2 – P30 pikselitiheyden screenit. 

Ulkokäytössä screenit voidaan asentaa rakennuksen julkisivuun tai vaikka tienvarteen. Digitaalinen mainos on valovoimainen ja näkyy pitkälle. IP-suojatut kabinetit suojaavat screenejä säällä kuin säällä. Valikoimastamme löytyy monia screen-kokoja. Yleisimmät ovat 2m2-100m2 koot. Myös tätä isommat kokonaisuudet ovat mahdollisia. Yrityksenne tarpeen mukaan suunnittelemme ja toteutamme screenin rakenteen. Yleisimpiä rakenteita ovat oma jalusta ja seinäteline.

LED-screen valomainokset voivat olla päällä vuosia ja niissä on aina automaattinen kirkkauden säätö, jolloin screenin kirkkausarvo muuttuu automaattisesti ulkoilman valoisuuden mukaan. Screenin kulutus ja käyttöikä riippuu kirkkauden säädöstä.

 

Esimerkkejä asentamistamme LED-screeneistä sisätiloissa

Joulukuussa 2020 asensimme P1.2mm screenin Lappeenrannan Kaupungintalon tiloihin 14m2:n pinta-alalla ja 4K resoluutiolla (3840 x 2160px). Kuvanlaatu on huikea ja LED-screen toimii säädettävän kirkkautensa ansiosta hienosti kirkkaassakin valaistuksessa. Kyseessä on ensimmäisiä ellei jopa ensimmäinen tämän tarkkuuden screen Suomessa. Katso kuvia täältä!

2018 toimitimme ja asensimme Turun Messukeskukselle uudet LED-screenit ja infonäytöt. Uuden sisäänkäyntikatoksen alla on 5m x 3m ulkoscreen. Messukeskuksen uusittuun sisäaulaan toimitettiin 16m x 1m sisäscreen, jossa pikselien yhteenlaskettu määrä on 1 638 400 kpl.  Täältä voit katsoa kuvia tästä asennuksesta.

 

Esimerkkejä isoista LED-screeneistä ulkona

LED-screen:in ei aina tarvitse olla mainos. Se voi olla paljon muutakin. Ledimedia on toimittanut tangomarkkinoiden katulavalle lavascreenit ja livekuvauksen vuodesta 2013 lähtien. Ledimedian lavascreenit ja kameratuotanto ovat olleet mukana myös Vauhtiajojen rock ja race -tapahtumissa sekä useilla messuilla.

Syyskuussa 2020 järjestettiin Seinäjoen OmaSP Stadionilla Movie Night -elokuvailta, jossa esitettiin Etelä-Pohjanmaalla kuvattu Kasino -elokuva. Screenimme tarjosi hulppeat elokuvateatterimaiset puitteet elokuvan esittämiselle ulkoilmassa samalla kun katsojat saivat istua katetussa VIP-katsomossa mukavilla istuimilla. Näet kuvat täältä!

Toimitimme ja asensimme vuonna 2020 Laukaalle TH-Pesu Oy:lle tienvarsiscreenin mahdollistamaan monipuolisen mainonnan. Näkyvyys on erittäin hyvä Jyväskylästä Laukaalle tullessa ja screeniä ei voi olla huomaamatta. Automaattinen kirkkaudensäätö pitää huolen, ettei screen ole liian kirkas hämärällä. Katso kuva screenistä täältä! Vastaavanlaisen asensimme myöhemmin syksyllä Lahteen Lahden Traktorivarusteen pihalle. Kuvat siitä näet täältä!

Asensimme kesän 2020 alussa Seinäjoen keskustassa uusitulle Mega-keskukselle valomainoksia, päivitimme vanhojen valomainosten ulkoasua ja kiinnitimme samalla komian LED-screenin sisäänkäynnin yläpuolelle. Screen tavoittaa useat keskustassa liikkujat ja Epstorilta päin tullessa näkyvyys on loistava. Screen on luonnollisesti koteloitu hyvin ja varustettu valoanturilla kirkkauden automaattista säätöä varten. Täältä pääset katsomaan kuvia Mega-keskuksen valomainoksista!

 

Ledimedia on vastuullinen ja valtakunnallisesti toimiva LED-screenien ammattilainen

Ledimedia Oy on kotimainen digitaalisen näyttöviestinnän valtakunnallinen ammattilainen. Ledimedia aloitti toimintansa vuonna 2011 tavoitteenaan auttaa asiakkaita vaikuttavan digitaalisen näyttöviestinnän toteuttamisessa. Siitä lähtien tuotteet, palvelut ja ammattitaito on hiottu maamme parhaimmistoon. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus niin tavallisten valomainostaulujen, että digitaalisen näyttöviestinnän parissa.

 

Ledimedia hoitaa myös laitteiden huollon

Ledimedian palvelut kattavat laitteiden lisäksi myös asennuksen, huollon ja tukipalvelun. Oman hallintaohjelma LEDiMediaCloud:in kautta erilaisten media-aineistojen hallinnointi onnistuu helposti mistä päin Suomea tahansa. Ledimedian Seinäjoen päätoimipisteen lisäksi meillä on Helsingin toimipiste. Tuotteiden asennus ja huolto tapahtuu koko Suomen alueella.

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan teidänkin yritykselle upea digitaalisen mainonnan kokonaisuus!