Tuote, vuokrattavissa

Tapahtumapaketti – LED-screenit ja monikameratuotanto

Paketin sisältö

Vuokrakäyttöön tarkoitettu tapahtumapaketti pitää sisällään huippu laadukkaat LED-screenit, monikameratuotannon, laitteiden toimituksen, laitteiden ylläpidon tapahtuman aikana, livekuvauksen ja laitteiden purkamisen tapahtuman päätyttyä.

Tapahtumapaketti on tarkoitettu suuria tapahtumia varten, kuten festivaalit, toritapahtumat, livekonsertit, erilaiset näytökset tai kilpailut.

LED-screenit asennetaan esiintymislavan molemmille puolille trussi-kiinnityksillä. Monikameratuotantomme sisältää yhteensä 3 kameraa. Pääkamera asennetaan ääniteltalle ja sivukamerat asennetaan lavan edustalle. Kokonaisuus kattaa hyvin isojen tapahtumien vaatimukset esiintyjien livekuvan esittämisessä.

Mainonta, aikataulut ja muu sisältö

Esitysten välissä näytöillä suositellaan esitettävän esimerkiksi tapahtuman aikataulua, sponsoreita, infoa sekä mainontaa käytön maksimoimiseksi. Ohjaamme valmiiksi tehdyn sisällön LED-screeneille esitysten välissä. Emme vastaa itse sisällön luomisesta. Toimita haluamasi mainokset, aikataulut ja muu sisältö oikeassa muodossa (kuvasuhde ja tiedostomuoto, JPG, PNG, MP4) viimeistään 7 vuorokautta ennen tapahtuman alkamista. Tiedot kuvasuhteesta saat meiltä, kun LED-screenien koko on varmistettu.

Laitteiden tiedot

LED-screenit ovat yleisesti kokoluokkaa 3m x 5m (leveys x korkeus). Tarpeen mukaan näytöt saadaan tehtyä suurempaan tai pienempään kokoon. LED-screenit voidaan tarvittaessa rakentaa myös vaakatasoon (esim. 5m x 3m).

Vastaamme kameroiden ja screenien kirkkauden säätämisestä itse.

Työntekijät

Vastaamme itse keikkatyöntekijöistämme.

Työntekijämme vastaavat kaluston toimituksesta, asennuksesta, ylläpidosta ja itse livetuotannosta. Työntekijämme vastaavat myös näyttöjen ja kameroiden purkamisesta tapahtuman päätyttyä.

Toimitathan työntekijöiden kulkuluvat ajoissa ennen tapahtuman alkua.

Huomioita

Pakettiin voidaan liittää myös muut vuokratuotteemme, kuten kärryscreen tai omille jaloilleen asennettava vuokrascreen. Muista mainita ajoissa, mikäli haluat livekuvan näkyvän myös kärry- tai vuokranäytöllä.

Referenssit

Olemme olleet mukana muun muassa Tangomarkkinoilla, Powerparkin juhannuksessa, vauhtiajoilla, OmaSp stadionfesteillä ja Suonenjoen Mansikkakarnevaaleilla.

Tapahtumapaketti

Powerparkin juhannus

Tapahtumapaketti

Suonenjoen Mansikkakarnevaalit

Tapahtumapaketti

OmaSp Stadionfest

Tarkempaa tietoa itse tapahtumista löydät referenssiosiostamme täältä.


Haluatko vuokrata tämän tuotteen? Ota yhteyttä!

Näytä kaikki vuokrattavat tuotteet